• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Vasárnap délelőtt is GYAK-meccs!

Lányaink is most zárják a szezont

Egy napon két GYAK-meccs! Pestiesen szólva: ezosztigen!

Nem csak fiaink játsszák most vasárnap a szezonzárót, hanem lányaink is! Az urak a bentmaradásért küzdenek, a hölgyek viszont a Pest megyei bajnokság Keleti csoportjának Felsőházában az ezüst érem megszerzéséért húzzák magukra a zöld-fehér mezt!

És bizony van miért visszavágni, ugyanis a Jászberényi FC női csapatát látjuk vendégül a műfüves pályán délelőtt 10 órától! A férfi labdarúgóink is egy csoportban szerepeltek idén a berényiekkel, és bizony oda-vissza kikaptunk tőlük...

A hölgyek ősszel már kétszer megmérkőztek velük, és ott jóval kedvezőbb a mérleg: két győzelem! Szeptemberben idegenben 2-1-re nyertünk, míg októberben 3-0-ás eredménnyel tartottuk itthon a három pontot.

Ezzel együtt mindkét csapat a Felsőházba került tavasszal. A jász-lányok revansot vettek, és szintén 3 góllal küldtek haza minket áprilisban, hölgyeinknek nem volt válasza...

Itt van azonban a lehetőség, hogy újra a megmutassuk, ki a jobb! Ráadásul most aztán igazi, komoly téttel lépünk pályára, hiszen győzelem esetén megszerezzük a bajnokságban a második helyet, így a már biztosan bajnok Kerepesi SBSE mögött végezhetünk.

Aki tehát GYAK-meccsre vágyik vasárnap, az ne csak délután fél 6-kor látogasson ki a Kömlei Sporttelepre, hanem délelőtt 10-re is jöjjön ki a műfüvesre a hölgyeknek szurkolni!

Hajrá GYAK!