• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Újra edzések

KORLÁTOZÁSOKKAL!

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!
Kedves Sportolóink!

 

Több mint egy hónapja a járványveszély okán meghozott kormányzati korlátozások csökkentésre kerültek, melynek hatására Gyöngyös város polgármestere, Hiesz György is enyhített a városi létesítmények használatára vonatkozó eddigi korlátozáson.

Ebből adódóan a városi sportlétesítmények ismét megnyitásra kerülnek, azaz sportolóinknak lehetőségünk van – a FOKOZOTATOSSÁG elvével összehangban – ismét elkezdeni a rendszeres testedzést.

A szakosztály vezetők az edző kollégák bevonásával elkészítik az edzések és pályahasználatok beosztását, melyről hamarosan értesítenek minden érintettet.

F I G Y E L E M !

A járványveszély még nem múlt el, ezért az edzések a következő 2 hétben csak a következő szabályok betartásával látogathatók:

- a foglalkozásokon való részvétel NEM kötelező, azaz minden résztvevő CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE vehet részt a foglakozásokon.
- 18 év alatti személy csak szülői engedéllyel önkéntes alapon vehet részt a foglalkozásokon (erre vonatkozó nyomtatványt az edző fogja az első edzéskor biztosítani minden érintett részére, kérjük ezt kitölteni). Aki esetében ez a nyomtatvány nem kerül kitöltésre, az a személy nem vehet részt a foglalkozáson.
- az öltözők és tisztálkodó helységek NEM használhatóak (az illemhely igen) sem az edzés előtt, sem azt követően.
- a sportoló (a fenti pontra tekintettel) érkezzen abban a ruházatban, melyben az edzést végzi (váltó cipő, melegítő ruházat, kulacs, táska a pálya mellett lehet hagyni).
- a sportlétesítményben csak a sportoló tartózkodhat, a szülők és hozzátartozók azon kívül várakozhatnak.
- a szülők és hozzátartozók a létesítményen kívüli várakozás során kerüljék a csoportosulást, a másfél méteres távolságot igyekezzenek betartani.

Az edző kollégák igyekeznek úgy összeállítani a foglalkozásokat, hogy a sportolók testi kontaktusára lehetőleg ne, vagy csak a legminimálisabb érintésszámban kerüljön sor.

Kérünk mindenkit, hogy fegyelmezetten tartsa be a fenti rendelkezéseket, hogy a fokozatosság elve mentén a sportolás szabadságát megtartva csökkentsük a kockázatát bárminemű megbetegedésnek.

 

Kozma Zsolt
a Gyöngyösi Atlétikai Klub elnöke