• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Újabb lépés a bajnoki cím felé

Már csak egy akadályt kell leküzdeni

Női csapatunk a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság Északi csoportjában vasárnap ismét győztesen hagyták el a pályát! Ezúttal a Gödi SE nem találta a játékunk ellenszerét, és hazai pályán szenvedték el az 1-4-es vereséget. Nagy-György Hanna kettő, illetve Buda Diána és Bőr Mária egy-egy góljára csak egy góllal tudtak válaszolni a hazaiak.

Ecsegi Zoltán a következőket mondta el a mérkőzésről:

"Ami az előző mérkőzésünkön hiányzott, azt most viszontláthattuk a pályán. Játékosaim megértették, amiről mérkőzés előtt beszéltünk, végig fegyelmezetten és koncentráltan játszottunk. Hamar megszereztük a vezetést, ennek ellenére az első játékrészben csak meddő mezőnyfölényt tudtunk kialakítani, és egy kósza lövésből a hazaiak egyenlíteni tudtak. Még a félidő előtt megszereztük újra a vezetést, így előnnyel vonulhattunk pihenőre. Fordulás után egy tetszetős támadás végén megszereztük a harmadik találatunkat, és a koncentrált játék mellett egyre magabiztosabban játszhattunk. A vége egy könnyed győzelem lett, ma mindenki kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Készülhetünk a hétvégi rangadóra, bízom benne, hogy ezt a hozzáállást fenn tudjuk tartani, és akkor egy csodálatos eredményt érhetünk el! Sorsunk a saját kezünkben van, szeretnénk vele élni!"

A vezetőedző a most vasárnapi, Gödöllő elleni mérkőzésről beszélt, amely után - győzelem esetén - az utolsó forduló eredményétől függetlenül bajnokcsapatnak mondhatják magukat hölgyeink. Döntetlen esetén sincs veszve semmi: az utolsó fordulóban mindössze legelább annyi pontot kell szereznünk, mint a rivális Gödöllő. Vereség esetén: arról szó sem lehet!

Ecsegi Zoltánnak azonban volt még egy fontos mondanivalója: "A mai győzelmünket szeretnék csapatkapitányunknak, Póti Heninek ajánlani, aki nemrégiben kötött házasságot! Sok boldogságot kíván nekik az egész csapat!"

Heninek a frigyhez, a csapatnak a győzelemhez gratulálunk! Vasárnap győzni kell a Gödöllő ellen!

Hajrá GYAK!