• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Újabb 'hatpontos' mérkőzés

Újabb 0 pont...

A mérkőzés közvetítése itt olvasható.

Nagy intenzitással kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat támadólag lépett fel. A hazaiak egy jó lövést eresztettek meg az első percekben, mi pedig a hálóba juttatuk a labdát Bartusz révén, de a zászlós ember jelzett, és hát messziről is lesnek látszott.

Aztán a 10. percben egy egyszerű bepassz tisztán találta Mundit, aki egyből kapura gurította a labdát, ami a befelé lépő Szalay mellett bevánszorgott a rövid oldalra. 1-0.

Ez a lélekölő gól kicsit megfogott minket, nagyjából a 30-35. percig fölényben voltak a hazaiak, az utolsó öt-tíz percben tudtunk csak föléjük kerekedni. Molnárnak akadt két helyzetecskéje: egy lecsorgó labdát tudott hirtelen kapura lőni, de blokkolták, majd egy viszonylag jó lövőhelyzetből a kapufa mellé helyezett.

Rosszul jött nekünk a szünet, mert az első félidő végére egyértelműen átvettük az irányítást, viszont a második félidőt is jól kezdtük, Molnárnak sikerült kétszer is ellépnie a baloldalon, az egyik után Eichenvalder lőhetett, és ekkor a hatvani kaput őrző Halasinak már elő kellett vennie kapustudományát.

És ebbe a jó lendületünkbe rongyolt bele egy "levente-gól". Az eddig alapvetően jól teljesítő Szalay-kapus egy gyengére sikerült szabadrúgást nem tudott magához ölelni, a kipattanóra pedig Gál robbant be. 2-0.

Ha az első gól lélekölő volt, akkor ez aztán tényleg lenullázott mindenfajta lelkesedést, meggyőződést... Vezetőedzőnk becserélt három támadószellemű középpályást, akik tudtak is új lendületet adni a csapatnak, de érezhető volt, hogy kötelességtudatból megyünk csak előre, a meggyőződés és élesség már nem volt meg bennünk...

Aztán a végén kaptunk még két kontragólt, ami egyértelműen túlzóvá tette a végeredményt, ekkora különbség nem volt a két csapat között. Az első két góljukhoz ugyan kellett a szerencse, de játékban tettek annyit, hogy mondjuk egy kétgólos győzelmet arassanak, viszont ez a négy gól a valós különbség helyett inkább azt jelzi, hogy a végére bizony szétestünk.

Volt egy négymeccses jó sorozatunk, most két nagyon fontos mérkőzést veszítettünk el, és belefogunk egy legalább három állomásból álló kőkemény sorozatba. Itthon kezdjük a Füzesgyarmattal, majd Egerbe és Jászberénybe utazunk... Közben pihenés képpen fogadjuk a Mezőkövesdet a MOL Magyar Kupában... Nem, nem a második csapatot, hanem a Cseri-fémjelezte, pár hónapja kupadöntőt játszó Kövesdet.

Szóval idő nincs a bánkódásra! Nem szereztünk pontokat azokon a meccseken, ahol kötelező lett volna, így kénytelenek leszünk ezeket olyan mérkőzéseken pótolni, ahol nem nagyon számítottunk előzetesen sokra.

Hajrá GYAK!

Nyilatkozatok: