• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Tipikus egygólós meccs...

...csak most senki nem szerezte meg azt az egyet se

A mérkőzés közvetítése itt olvasható.

A 0-0-ás meccs is nagyon szórakoztató tud lenni a gólok hiányában is. De ez nem volt az. Az elmúlt időszak időjárási viszonyainak megfelelően a talaj mély volt, csúszós volt, emiatt mindkét csapat küzdött - nem csak egymással, hanem - a talponmaradásért is.

Szemrehányást nem tehetünk, mindkét csapat akart, próbálkozott, de nem egyszer azért nem alakult ki komoly helyzet a kapuk előtt, mert egy adott pillanatban csak annyira lett volna szükség, hogy a támadó biztos lábakon meg tudjon állni, de ma erre ritkán adódott esély.

Ha pontozásos sportág lenne, akkor talán minket hoznának ki győztesnek a bírák. Nem csak azért, mert mi szereztünk két lesgólt, hanem azért is, mert Bukrán kapusnak akadt védeni valója, illetve néhányszor szemmel védte ki a mellé-fölé szálló lövéseket, míg a túloldalon Szalaynak csak egy-két beívelést kellett lehúznia, igazi védenivalója nem volt.

Nem volt jó meccs, de legalább hajtós, és sportszerű volt minden résztvevő.

Ami a játékunkat illeti, a múlt heti jó fél óra alatt bekapott hat gól után ma sokkal stabilabbak voltunk hátul. Persze ma nem olyan minőségű támadók rohamoztak, de bíztató volt azért, amit láthattunk. Bartusz visszatérése sokat dobott az előre játékunkon, de az edzés- és meccshiány azért érződött rajta. Ma Molnár és Gaal gyorsaságát nem tudtuk olyan jól kihasználni, bár azért egyszer-kétszer meglógtak, sajnos szabályos gólra ma nem futotta.

Még két jó hír: Pölöskei újbóli játéka is sokat segített középen, és végre csereként már Rédei is bevethető volt! 

Jövő héten ismét egy második csapat ellen játszunk, és éppen válogatott szünetben... Meglátjuk, mi lesz.

Hajrá GYAK!

Nyilatkozatok:

Jordán András

Simon Antal

bsp;