• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Sűrű napok az UP játékosoknak

Fókuszban az NBI.

Sűrű napjai voltak a héten a GYAK utánpótlás korú futballistáinak, illetve azoknak is, akik ugyan még mindig ehhez a korosztályhoz tartoznak, de már nem a mi csapatunkat erősítik.

Azt szinte már megszoktuk, hogy Botos Szabolcs, - aki a 19. életévét egy hónap múlva fogja betölteni, és már két éve bemutatkozott felnőtt csapatunkban - ott van a felnőtt kerettel, időnként kezdőként, időnként csereként számítanak rá az edzők. 

Másfél éve mutatkozott be a felnőttek között a május óta már nagykorú Márkus Marcell, aki szintén meghatározó játékosa ma már NBIII-as csapatunknak. 

Ők mindketten kezdőként léptek pályára hét közben az NBI-es Mezőkövesd ellen, és nekik is köszönhető volt, hogy tisztesen helytálltunk.

Szintén hét közben mutatkozott be a Budapest Honvéd felnőtt csapatában - kezdőként! - Szabó Alex (képünkön) szintén kupameccsen. Felnőtt szinten neki már nem ez volt az első, hiszen a GYAK-ban ahogy betöltötte a 16-ot, rögtön lehetőséget kapott a felnőttek között. Csak azért nem előbb, mert az MLSZ szabályai szerint erre nem volt lehetőség...

Ma pedig az NBI-es bajnokságban is kezdő volt - érdekesség, hogy - szintén a Mezőkövesd ellen. Nem vallott szégyent, de sajnos sérülés miatt le kellett cserélni. 

Ugyanezen a mérkőzésen ugyancsak bemutatkozott a Honvéd színeiben néhány percre a szintén gyöngyösi nevelésű Németh Dániel, aki ebben a hónapban töltötte be 17. életévét!

Mindannyiuknak gratulálunk! Köszönet az edzőiknek!

Éljen a GYAK-utánpótlás!

Hajrá GYAK!