• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Őszi forma...

5 perc alatt eldőlt

Az elmúlt hat mérkőzésen hat gólt kaptunk, ma rögtön hármat. Sajnos ez a fajta "gólerősség" ősszel volt inkább jellemző ránk.

Fájó vereség, mert bár előttünk álló csapathoz látogattunk, de nekünk az ilyen lehetőségeket (is) kellene megfogni...

De nem voltunk élesek... Az első percben egy erősen kétes ítélet miatt reklamáltunk, a hazaiak pedig gyorsan elvégezték a könnyen kapott szabadrúgást, mögénk kerültek, középre tett labda után máris vezettek.

Pár perccel később pedig egy - bocsánat a kifejezésért - teljesen tiszta leshelyzetet engedett el a partjelző, és a végén már nem tudtunk segíteni, bepiszkálkálták.

Ezután kezdtünk el "játszani", innentől kezdve kiegyenlített volt a mérkőzés, helyzetünk is volt, de Pölöskei néhány méterről éppenhogy a kapufa mellél fejelt...

Aztán a 38. percben akár fordulhatott is volna a kocka, mert második sárgás szituáció után emberelőnybe kerültünk. Támadtunk is szinte folyamatosan, de komoly helyzetet nem tudtunk kialakítani. Rendre jöttek a beívelések, szögletek, szabadrúgások, de ma valahogy nem volt bennünk a gól...

Aztán a 81. percben "megkoronáztuk" a teljesítményünket. Egy hazai kapuskirúgás után engedtük, hogy kétszer is lepattanjon térfelünkön a labda, a végén pedig hagytuk, hogy 10 méterről lőhessen a támadó... 3-0.

Sajnos már alig volt 10 perc hátra, ami azért kár, mert ekkor kezdtünk el jól játszani. Egy szép Pölöskei-Tajti összjáték uán utóbbi lőtte ki a hosszú sarkot, de nagyon későn jött a szépítés. És hogy tuti legyen a pechszériánk: Németh félollós mozdulattal rúgott kapura, centikkel fölé. Pölöskei 20 méterről lőtt szabadot, ami a kapufán csattant, Ladányi-kapus csak nézte...

De még mindig nem ért véget a pechszéria: Eichenvalder is begyűjtötte az utolsó percekben a második sárgáját, így sem rá, sem az ötsárgás Pölöskeire nem számíthat Labancz Róbert. 

Nagyon kellene most egy csodadoktor: Gohér-Rédei-Molnár visszatérésére nagy szükség lenne...

Jövő héten hatpontos mérkőzés következik: azt a Stécét fogadjuk szombaton(!), akik ma a Füzesgyarmatot fogadják...

Nem újdonság: az sem lesz egyszerű... De amíg van reális esély a bentmaradásra, addig nem lehet feladni! Menni kell előre!

Hajrá GYAK!

 

Nyilatkozatok:

Dorcsák Zoltán

Labancz Róbert