• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Női labdarúgóink is elkezdték végre

Majd' egy évet vártak

A pandémia miatt a hölgyek el sem tudták kezdeni a tavaszi szezont, így utoljára tavaly novemberben játszottak bajnoki mérkőzést! És ha már ilyen sokat kellett várni, akkor még rátettek: a Diósjenő kizárása okán, és az Eger elleni mérkőzés elhalasztása miatt csak a harmadik játéknapon léptek végre a zöld gyepre 10 hónap kihagyás után.

Így az első ellenfél a Vác-Deákvár SE volt szombaton idegenben. 

A hölgyeknek persze mindegy volt, annyira várták már ezt a bizonyos "elsőt", de - ha már arra jártak - azért Czvetkó Renáta góljával 1-0-ra begyűjtötték a három pontot is!

Ecsegi Zoltán, a csapat edzője így nyilatkozott a mérkőzés után:

"Hosszú idő után játszhattunk újra bajnoki mérkőzést, ennek megfelelően eleinte kerestük a saját játékunkat. A megszokottól kisebb méretű pályán alig alakult ki folyamatos játék, idő kellett, amíg alkalmazkodtunk a játéktér méretéhez. Az első félidő második felében átvettük a játék irányítását, és több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de a pontos kivitelezés ekkor még hiányzott. Szünet után gyorsan megszereztük a vezetést és utána is kontroll alatt tartottuk a mérkőzést.  Az utolsó 10 percben a hazaiak mindent egy lapra téve próbálkoztak, de talán ebben a periódusban játszottunk a legjobban, és magabiztosan hoztuk el a három pontot."

Gratulálunk a hölgyeknek, csak így tovább!

Legközelebb október 11-én 10 órától játszanak bajnokit, itthon (a Sport úti sporttelepen) fogadják a Gödi SE csapatát!

Hajrá Csajok!

Hajrá GYAK!