• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Női csapatunk eddig hibátlan

Két mérkőzés, két győzelem

Az elmúlt hétvégén idegenben nyert rangadót női csapatunk. Tavaly a Tóalmással nagy harcban voltunk az ezüst éremért, érthető volt tehát, hogy revansot akarnak verni!

Nem sikerült nekik: csapatkapitányunk Póti Henrietta góljával saját pályájukon győztük le őket!

Ecsegi Zoltán, a csapat edzője így nyilatkozott a mérkőzésről: Érezhetően a hazaikon volt győzelmi kényszer. A vezetésünk után kapkodóvá váltak, és nem csak a mérkőzéssel foglalkoztak… Végig koncentrálva, fegyelmezetten a kezünkben tartottuk a mérkőzést, és minden úgy alakult, ahogy megbeszéltük és elterveztük. Azt szokták mondani, hogy a jó a csapatnak van szerencséje, és mi a mai napon rászolgáltunk a jó eredményre. Büszke vagyok a lányokra! Ahogy a Szupercsapat című filmben mondta mindig az ezredes: „Imádom, ha egy terv sikerül".

Belkovics Béla, a női szakág vezetője a jelen mellett a jövőről is beszélt: Én is ratulálok a CSAPAT minden játékosának és a Mesternek az idegenben elért győzelemhez! Régen láttam ilyen szervezetten és fegyelmezetten játszó játékosokat! Mindenki betartotta az edzői utasításokat az esélyesebbnek tartott hazai csapat ellen! Külön öröm számomra, hogy az utánpótláskorú játékosaink teljes mértékben helytálltak. Az élet bebizonyította,hogy tovább fejlődésük érdekében mérkőzésenként 3 - 4 utánpótláskorú játékosnak a felnőtt csapatnál a helye. Más hőfokon izzó mérkőzést játszanak itt, mint korcsoportjukban, és későbbiekben nem éri meglepetés, ha felnőttek ellen kell mérkőzést játszaniuk.

A második fordulós mérkőzésünket az ellenfél kérésére november 3-ra halasztottuk, így 2 meccs/2 győzelemmel vágunk neki a 4. fordulónak.

Most vasárnap délelőtt 10 órától a Kömlei Károly Sporttelep műfüves pályáján fogadjuk a Csepel UP SE csapatát, akik három vereséggel kezdték a bajnokságot.

A cél nem is lehet más, mint győzelem!

Hajrá GYAK!