• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Női csapataink

Felnőtt csapatunk az élen, toborzás az utánpótlásban

Most pénteken a Sport úti pályán fél 5-től toborzást tartanak női utánpótlás edzőink. (Lásd a képen.)

Ennek kapcsán vessünk egy pillantást felnőtt csapatunkra is, akik a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság Keleti csoportjában szerepelnek.

Méghozzá nem is akárhogy! Az ötcsapatos csoportban eddig három mérkőzést játszottak le, és egyedüli csapatként 100%-os teljeseítménnyel vezetik a tabellát. Eddig négy gólt kaptak, ami talán soknak tűnik, de - követve a puskási elvet, miszerint mindig egy góllal többet kell rúgni, mint az ellenfél - ez még bőven belefért.

Az első mérkőzésen Jászberényben 2-1-re győztek. Pedig nem eleinte nem a mi szánk íze szerint alakult a mérkőzés: az első játékrész utolsó percében a hazaiak szereztek vezetést. A második félidőben 4 percen belül két gólt szereztünk, ezzel el is döntve a mérkőzést.

A második forduló mérkőzése elhalasztásra került, így a következő meccsnapon máris megyei rangadóra érkeztünk az 'egri nőkhöz'. Kicsivel indult csak jobban ez a mérkőzés a számunkra, hiszen megszereztük ugyan a vezetést, de egy percen belül ki is egyenlítettek a hazaiak. Megint csak hatottak Ecsegi Zoltán szavai a szünetben: a második félidőben hármat vágtunk, így kialakítva az 1-4-es végeredményt.

Jöhetett a 4. forduló, végre itthon! A Nagykáta csapatát fogadtuk, és szívélyes vendéglátásunkat meg is mutattuk: átadtuk az első gól szerzésének a lehetőségét a vendégeknek. Aztán a szünetig rúgtunk egy hármast... A második félidőben is engedékenyek voltunk, 3-2-re zárkózhattak a kátaiak, amire mi újabb gólokkal, ezúttal szám szerint néggyel válaszoltunk, 7-2 ide.

Az eredmények mellett örvendetes még az is, hogy 13 gólunkat 6 játékos szerezte. Lizák Kitti, Buda Diána és a még kiskorú Bátori Fanni 1-1 góllal vették ki részüket a termelésből, Czvetkó Renáta két góllal terhelte az ellenfeleket, Nagy-György Hanna 3 gólig jutott, és a házi gólkirálynőnk Tóbik Melánia öt góllal.

Jövő vasárnap pótoljuk a második fordulóban elmaradt mérkőzésünket Tóalmáson, itthon pedig 21-én láthatjuk a hölgyeket a Jászberényi FC ellen.

Bízva a hasonló jó folytatásban: hajrá csajok! Hajrá GYAK!