• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Nem mindig a jobb csapat nyer...

A helyzetkihasználás dönt

Közben a túloldalon a kapuba visszakerülő Szalay egy mellélövést kísért szemmel, majd egyszer alaposan megtréfálta őt a legveszélyesebb ellenfél: egy beadásnál kiáltott, hogy jó, azonban a SZÉL alaposan megtréfálta, de helyette a védők tisztáztak... Neki mindőssze ennyi dolga volt, meg hogy állja a 4 fokos hideget, amit az iszonyatosan kavargó, sarki hideget hozó szelet "szinesített".

Így mentünk a szünetre. A második félidőben is ugyanez történt, talán kicsit kevesebb helyzettel. Azért Némethnek ismét volt egy jó lövése, az időközben beálló Molnárnak is volt olyan lövése, aminál már-már gólt kiáltottunk, illetve neki is akadt egy felettébb gyanús kiugrása, amit a zászlós állított meg. Szalay még mindig csak a hideggel küzdött.

Aztán a 64. percben sikeresen állítottunk meg egy hazai próbálkozást, és már "csak" ki kellett volna vágni a labdát. Ezt nem tettük meg, labdavesztés, beadás, középen mindenki előtt elment, a hosszú oldalon tisztán érkező támadó pedig a már elvetődő Szalay mellett a kapuba gurított. 1-0.

Annyira, de annyira kár volt ezért... Egyértelműen nekünk állt a zászló, a mi játékunkban volt benne a gól, a Sényő csak várt, hogy mi mit csinálunk, és ha mi belehibáztunk, akkor próbáltak kitalálni valamit... 

A gól után persze "csalták" a futballt, amit minden csapat megtett volna, ha érzi, hogy a vezetése nem a jó játékának köszönhető... És hogy ténylegesen így érezhettek, azt jól bizonyítja a lefújáskor mutatott reakciójuk: szinte kivétel nélkül minden játékos úgy ugrott a levegőbe öklét a magasba csapva, mintha valami nagy csapatott győztek volna le valamely kupa döntőjében...

Sajnos megint ki kell mondani: a futball egyszerű játék. Ha nem lövöd be a helyzeteidet, akkor nem fogsz győzni. Ha hátul hibázol, könyen akad olyan ellenfél, amelyik ezt kihasználja, és akkor még egy pontot sem szerzel. Ez történt ma.

Vasárnap "hatpontos" mérkőzés következik. A Putnokot fogadjuk, akik ma 3-0-ra lelépték a Füzesgyarmatot...

Győzni kell, nincs mese.

Hajrá GYAK!

Nyilatkozatok

Imrő László:

Labancz Róbert