• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Nem jól sikerült edzőmeccsek

Minusz egy játékos

Az elmúlt két hétvége felkészülési mérkőzései nem éppen úgy alakultak, ahogy azt Labancz Róbert elképzelte. A Héhalom elleni 2-2-es eredmény még nem is annyira volt bosszantó, mert ott még több volt a kisérletezés részünkről, de a Honvéd U19-es csapata elleni 5 kapott gól már nagyon nem tetszett vezetőedzőnknek.

"Túl sok labdát adunk el, ráadásul nagyon rossz helyen. A Héhalom elleni első gól előtt szinte a 16-osunkon belül adtuk oda a labdát, a honvédos fiatalok ellen pedig ezekből az eladott labdákból hoztunk össze két 11-est, illetve egy veszélyes szabadrúgást, amiből szintén gól lett. Nógrád megyei ellenfelünkkel szemben végig uraltuk a mezőnyt, gólokat szereztünk, szerintem kettőnél többet is, de a sporik nem mindent adtak meg, de ez nem annyira lényeges, a játékunk nagyjából rendben volt. Budapesten a három bekapott gól után elment a meccs... A labdavesztéseinket ki kell küszöbölnünk, nem adhatunk el ennyi labdát."

A következő mérkőzésünket Tiszaújvárosban vívjuk február 13-án szombaton 11 órától.

Egy hír az öltözőből: Erdei Patrik a több játéklehetőség reményében távozott tőlünk, Ausztriába tette át székhelyét. Sok sikert kívánunk neki!

Hajrá GYAK!