• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Nagy volt a jövés-menés!

Téli átigazolások

Ahogy az megszokott, az átigazolási pletykákkal nem foglalkoztunk ebben a szakaszban sem, és a jövőben sem tervezzük. Tegnap éjfélkor azonban lezárult a "piac", így véglegesnek mondható a játékoskeretünk. Extrém eset persze még történhet, hiszen klubnélküli játékos még leigazolható, de ilyen nem szerepel a tervek között.

Ahogy az várható volt, mivel a nyáron kapott ígéretekről hamar kiderült, hogy nem teljesíthetőek, így sok játékos vette az útilaput, és máshol próbál szerencsét...

A klub újonnan felállt vezetése azért számított rá, hogy a helyi kötődésű játékosok és szakemberek átérzik a kialakult helyzetet, és ebben a nehéz időszakban is kitartanak a KLUB mellett, és bebizonyítják, hogy ebben a pénzorientált világban is jelent valamit a KLUBHŰSÉG!

Ez a számítás többé-kevésbé be is jött!

Nézzük akkor a távozókat először!

Alsóbb osztályba, "megyeegybe" igazoltak: NÁDUDVARI ALEX (Gyöngyöshalász), CZÉH MÁRTON (Energia), ÉLES VIKTOR (Heves), SÁRI CSABA (Energia), LADÁNYI PATRIK (Tiszafüred).

Maradtak NBIII-ban, de másik csoportba igazoltak: NAGY RICHÁRD (Iváncsa - Közép), BARTHA ROLAND (BKV Előre - Nyugat), WILD TAMÁS (Kelen - Közép), MARKOVICS BENCE (Dabas-Gyón - Közép), FEHÉR IMRE (Honvéd MFA - Közép), FORGÁCS PÉTER (Mosonmagyaróvár - Nyugat).

Két játékossal ellenfélként is találkozhatunk a tavasz folyamán: SIMÓ CSONGOR (Hatvan), ONDREJÓ TAMÁS (Füzesgyarmat).

Amint az már decemberben eldőlt, Varga Attila vezetőedző az MTK női csapatánál folytatja, Török János asszisztens edző a városi rivális Energiánál az erőnléti edző pozícióját tölti be, mint ahogy a nálunk technikai vezetőként tevékenykedő Lukács György is a piros-feketék kötelékébe lépett, ahol az utánpótlásért fog felelni.

Mindenkinek köszönettel tartozunk az időszakért, amit a GYAK-nál töltöttek, és sok szerencsét kívánunk nekik új állomáshelyükön!

Ez volt a múlt, nézzük a jövőt!

Amint az látható, a 13 távozó játékos mellett a szakmai stáb lenullázódott, azonban az új stáb hamar összeállt: SIMON ANTAL az új vezetőedzőnk, akinek a munkáját MOLNÁR ZOLTÁN asszisztens edzőként fogja segíteni, LABANCZ RÓBERT pedig a kapusok trenírozásáért lesz felelős.

Az "érkezési oldalon" sok felől jövőkkel találkozhatunk: megye I, BLSZ I., NBII, NBIII másik csoport, és NBIII Keleti csoport... Arról nem is beszélve, hogy visszatérők is vannak köztük...

Íme a névsor: BARTHA BALÁZS (Energia), SZALAY ALEX MIKLÓS (Balassagyarmat), GAAL MICHAEL AMBROSE (Pénzügyőr), EICHENVALDER RÓBERT (Taksony), GAZDAG BALÁZS (DVTK II.), TAJTI BÁLINT (MOL Fehérvár II.), BARTUSZ DÁNIEL (Eger), PÖLÖSKEI PÉTER (Vác), FÖLDI MÁTÉ (THSE-Szabadkikötő), ÁRVAI ÁDÁM (Eger).

Velük hamarosan közelebbről is megismerkedhetünk!

Rajtuk kívül az utánpótlásból a felnőttekhez kerültek, és az NBIII-as kerettel készülnek: BÉLA SÁMUEL, BÓDI MILÁN, FODOR BALÁZS, GÁL KORNÉL, VAS TIBOR.

És hogy teljes legyen a keret, akik maradtak az őszi keretből: BOTOS SZABOLCS, CSORNIJ ÁRON, CSOSZÁNSZKI DÁVID, GERGELY PÉTER, HALASI ÁDÁM, MÁRKUS MARCELL, MOLNÁR ERIK, PETREZSELYEM TAMÁS, RÉDEI MILÁN, TARNAI DÁNIEL, TÓTH OLIVÉR.

Továbbra is a klubnál maradt, de sajnos a tavasz folyamán nem számíthatunk LAURINYECZ ÁKOS játékára, aki műtétje után lábadozik.

A maradóknak jár egy külön köszönet, hogy kitartottak a KLUB mellett!!!

Jól látható, hogy a bő keretünk 26 fős, ami mennyiségre megfelelő! Hogy aztán a minőség milyen lesz...? Május 31-én megkapjuk a választ!

Hajrá GYAK!