• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Más színekben fiaink...

...de így is tündöklés a vége!

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a középiskolások számára meghirdetett Futsal Diákolimpia® Országos Döntője Pécsett.

A  2019/20-as tanév bajnokságába összesen 407(!!!) csapat nevezett. Ez a magas szám úgy valósulhat meg, hogy a "normál" középiskolákon kívül részt vesznek a bajnokságban a sportiskolák tanulói, illetve akadémisták is. A csapatokban megtalálhatóak voltak nemcsak hogy első osztályú, de bizony korosztályos válogatott futballisták, illetve igazolt futsal játékosok is. Ebben a komoly mezőnyben a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium csapata a nagyon előkelő 8. helyett szerezte meg! 

Szinte példátlan, hogy a BERZÉS FIÚK ilyen komoly, akár specializálódott csapatok ellen ekkora eredményt éjenek el! 

Felkészítő tanáruk, edzőjük Nagy Gábor - egykori kiváló futballistánk - elmondta, hogy a csapat, és egyénenként a fiúk számos dicséretet kaptak a tornán megjelent a szakemberektől.

Az előkelő 8. hely mellett egy egyéni elismérést begyűjtöttek a berzések: Márkus Marcell az Országos Döntő GÓLKIRÁLYA lett!

Marci nem tétlenkedett, sorra lőtte a gólokat!

Büszke lehet rájuk - edzőjükön, szüleiken kívül - minden gyöngyösi, hiszen méltóképpen képviselték Heves-megyét, Gyöngyös városát és legfőképpen az Iskolájukat!

De büszke lehet rájuk mindenki, aki a Gyöngyösi AK kötelékébe tartozik, hiszen a 10 fős csapatból heten "úgy mellékesen" a GYAK kötelékében futballoznak hétről hétre!

A csapat tagjai voltak: Babarcsik Bálint, Nagy-György Bálint, Molnár Zoltán, Czinkóczi BenceNyerges Pál, Márkus Marcell, Fodor Balázs, Szegedi Zalán, Hegedűs Kevin, Szokolai Patrik.

Gratulálunk a BERZÉSEKNEK!

Hajrá GYAK!