• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Március helyett szeptember

Egyesületünk közgyűlést tartott

A márciusra meghirdetett közgyűlés a pandémiás időszak miatt elmaradt, az egyesület ezt pótolta szeptember végén.

A Gyöngyösi Atlétikai Klub közgyűlése elfogadta a 2019. évi pénzügyi beszámolót, illetve a 2020-as pénzügyi tervet is.

Az egyesület tulajdonában álló kft. ügyvezetője tavaly decemberben lemondott, és a kialakult helyzet sürgőssége miatt az Egri Cégbíróság engedélyezte közgyűlési határozat nélkül is Kozma Zsolt egyesületi elnök kinevezését a kft. élére azzal a kitétellel, hogy a közgyűlés ezt utólag jóváhagyja. Ezt a közgyűlés megtette, így egyesületünk eleget tett a cégbíróság elvárásának.

Az egybegyűltek az alapszabályt több ponton módosították. Megszigorították pl. a tagdíjfizetési kötelezettséget. Az új szabály szerint legfeljebb két részletben kell a tagdíjat megfizetni, és a tag kizárását vonhatja maga után, ha - a határidőn túli - elnöki írásbel felszólítás után 15 napon belül sem rendezi tartozását.

Bővült, illetve átalakult klubunk szakosztály-szerkezete is, mégpedig a következőképpen:

- az eddig a labdarúgó szakosztályon belül külön szakágként működő női labdarúgás helyett a továbbiakban férfi és női labdarúgó szakosztály működik.

- az atlétikai, birkózó és ökölvívó szakosztályokban nem történt változás.

- szintén szakágként működött klubunkban az utánpótlás, ezután ők is külön szakosztályt alkotnak, utánpótlás szakosztály néven.

- és létrejött egy teljesen új szakosztály is: a teqball szakosztály! A vezetőség már meg is tette a lépést az országos szövetségnél, hogy klubunkat tagjai közé felvegyék.

Ezután tehát - a jelenlegi négy szakosztály helyett - hat szakosztály működik a Gyöngyösi Atlétikai Klubban.

Ezzel a közgyűlés lezárult, a résztvevők kölcsönösen jó munkát kívántak egymásnak!