• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Kupasiker!

A legjobb 64 közé jutottunk

Oda-vissza 450 km-t utaztunk idei első győzelmünkért!

A Magyar Kupa 6. fordulójában a legjobb 64 közé jutásért a Győr-Sopron-Moson megyei Öttevény csapatával játszottunk immár Török János (Aga) irányításával.

Fehér Imre 84. percben szerzett találatával nyertünk, és ezzel továbbjutottunk az egymérkőzéses párharcból. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy néhány perccel a győztes gólunk előtt az egész meccsen jól védő Daróczi Dávid 11-est hárított... Ezúttal tehát jól jöttünk ki abból a bizonyos fordulópontból... Ezt a mérkőzés után a hazaiak edzője Germán Ferenc is kiemelte, hogy ha egy csapat kihagy a meccs hajrájában egy büntetőt, akkor az ellenfél szinte biztosan büntetni fog. Így is lett. És ezúttal - végre! - a büntetésnél a jó oldalon álltunk!

Megyénkből 5 csapatt játszott a hétvégén, a következő fordulóban viszont már csak a Gyöngyösi AK fogja képviselni szűkebb hazánkat.

Az NBIII Közép csoportjának bajnoki címére törekvő Dunaújváros megszórta az Egert (0-5), a Felsőtárkány az NBIII Nyugati csoportjában szereplő Ménfőcsanaktól szenvedett 1-3-as vereséget. Szintén sikerült gólt szereznie a Gyöngyöshalásznak az NBII-es Gyirmót ellen (1-5), a Hatvan ellen pedig mindössze egy góllal sikerült megmutatnia a két osztálynyi különbséget a Ceglédnek (0-1).

A 7. forduló sorsolására pénteken 10 órától kerül sor, a mérkőzéseket pedig egységesen október 31-én rendezik. Ebben a fordulóban, illetve a következőben is egy mérkőzésen dőlnek el a párharcok. Minden esetben az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó, azonos osztálybelieknél pedig a kihúzás sorrendje dönt a helyszínről. 

Továbbjutás esetén december 5-én játszhatunk a 8. fordulóban, majd a 9-ben már oda-vissza meccsen indíthatjuk a 2019-es évet februárban. Persze előbb lássuk meg pénteken a következő ellenfelet, és utána álmodozzunk!

A sorsolásról, illetve a következő ellenfelünkről honlapunkon beszámolunk!