• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Közvetítés - 38. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros ~ Gyöngyösi AK - Mátra-Beton

Mai csapatunk a lenti képen látható.

5. perc: az első percekben az látszik, hogy a hazaiak szépen akarnak búcsúzni közönségüktől, illetve elköszönő edzőjüktől. Bartusz rögtön kapott három rúgást másodpercenként, és sajnos egy kicsit visszacsapott kézzel, amiért sárgát kapott.

15. perc: két hazai helyzetecske. Egy kézzel kapura tett labda, és egy gyenge lövés. Mi egy Pölöskei szabadrúgással "veszélyeztettünk": két méterrel fölé... 

25. perc: középen hozták át rajtunk, és Szalay is hiába "rongyolt ki", mellette is elvitte a kilépő Vámos, és az üres kapuba passzolt. 1-0.

35. perc: továbbra sem mi irányítunk. Alacsony az iram és a színvonal is.

40. perc: a balösszekötő helyéről Lőrincz lőtte el keresztbe, Szalay tehetetlen volt. 2-0.

45. perc: Gohér fejelhetett volna közelről, de centikkel elment a feje fölött... Nagyon gyenge teljesítmények, és mi sem felfelé húzzuk az átlagot... Félidő: 2-0.

II. félidő

50. perc: hármat cseréltünk, és ez átszervezéssel is járt. Csillik jött Gohér helyett, így Pölöskei lett a másik belső védő. Bódi helyett Babarcsik érkezett, így Földi lépett vissza balhátvédnek. Németh helyére és posztjára Tajti állt be.

60. perc: Csillik iramodott meg, kiugratta Bartuszt, aki elhúzta a kapus mellett, és az üres kapuba passzolt. 2-1.

70. perc: egy beívelést nem tudtunk levédekezni, közelről jött a harmadik gól. 3-1. Egy percre rá Tajti ugratti ki Bartuszt, aki most a kapus mellett bökte el a labdát. 3-2.

80. perc: az időközben Eichenvalder helyére érkező Gaal lőhetett 15 méterről, de sajnsos mellé. A második félidőben mintha jobbak lennénk... Magunknál biztos, de talán a hazaiaknál is... Bartusz helyett Molnár próbálkozhat.

90. perc: Molnár próbálkott is. Volt egy nagyon jó fejese, de sajnos mellé. Gaal viszont gyönyörűen lőtte el a hosszút. 3-3. És 11-eshez jutunk! Pölöskei bevágta!!! 3-4!!!