• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Közvetítés - 36. forduló

DVTK II. ~ GYAK - Mátra-Beton

Mai csapatunk a lenti képen látható.

I. félidő

5. perc: neki esett a két csapat egymásnak. Helyzet még nem alakult ki, de kemény párharcok vannak.

15. perc: egy-egy kemény szabálytalanság mindkét oldalon, és egy Bartusz labdaszlerzés saját térfélen. 20 méterig vitte, gondolta: ellövi. ÓRIÁSI gól!!! 0-1!

25. perc: öldöklő iram továbbra is. Most már helyzetek is vannak, illetve sárga is három, ebben kettő-egy oda. Csillik a mi sárgásunk.

35. perc: vezetésünk ellenére nagyon idegesen, kapkodóan játszunk. Meg is lett a baj. Középen eladtuk a labdát, kiugratás, gól a rövidre. 1-1.

45. perc: kicsit visszaesett az iram, mezőnyben talán most már a hazaiak vannak fölényben. Többször is mi teremtettük meg a lehetőséget a DVTK-nak. Félidő: 1-1.

II. félidő

50. perc: Márkus helyett Bartha érkezett, aki a jobb hátvéd posztját foglalta el, Tarnai pedig fellépett középre. Sajnos egy téves ítélet után nem figyeltünk, gólt kaptunk. 2-1 oda. Tajti érkezik Németh helyére.

60. perc: bezzeg a vendégek lassítják a játékot előnyben... Próbálunk nyomni, de helyzeteink nem igazán alakulnak ki.

63. perc: Újabb hiba. Újabb gól. 3-1.

70. perc: szétestünk. Már nem rajtunk múlik, hogy "csak" két gólos hátrányban vagyunk. Borbély és Bódi érkezik Földi és Csillik helyett. Átszervezés: Bartha középhátvédnek megy be, Pölöskei feljebb lép. Bódi balhátvéd, Borbély jobbhátvéd.

80. perc: Molnár futott el a balszélen, második hullámban Tajti érkezett, kapufára gurított, onnan befelé. 3-2. Előtte besárgult Bartha is, és a kispadon Labancz Róbert is.

90. perc: toltuk, mentünk előre az egyenlítésért. Sajnos a játékvezetés is kritikán aluli volt. 3 perc a hosszabbítás.

93. perc: Borbély egyenlített, egy belőtt labda után. 3-3.