• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Közvetítés - 31. forduló

Tálly KSE - Gyöngyösi AK - Mátra Beton

Mai csapatunk a lenti képen látható:

I. félidő

5. perc: neki esett a két csapat egymásnak. Kiváló minőségú, eső áztatta pálya. Az eső lába lóg, de a Nap is kandikál. Egy-egy helyzetecske eddig.

15. perc: Tarnai besárgult egy belépő után. A mérkőzés élénk, nagy az iram, ennek köszönhetően sok a hiba mindkét oldalon.

25. perc: Szalaynak ugyan kellett egyet védenie, de a hazai kapus már verve volt, amikor Németh átemelése után a felső lécen csattant a labda. A hazaiak kényszerű cserét hajtottak végre.

35. perc: kicsit mintha mi dominálnánk mezőnyben. Gaal került helyzetbe, a kapus bravúrral védett.

45. perc: Németh törhetett kapura, a védő szorításában közepes lövést tudott csak megereszteni, így a kapus védett. Majd Gaal kapott egy kiugratást, amire a kapussal együtt robbantak rá. Szélsőnk ért oda előbb, és elrúgta a kapus mellett, de a kapu mellett is... Közben a hazaiak még egyet cseréltek, ez már taktikai volt. 0-0 a félidő.

II. félidő

50. perc: kicsit jobban kezdett a Tállya, mi mintha idegesebbek lennénk a kelleténél.

53. perc: középen vesztettünk labdát, a Tállya büntetett. 1-0.

60. perc: Labancz Róbert azonnal reagált: Gaal és Eichenvalder helyett Bartusz és Babarcsik érkezett a két szélre. Bartusz rögtön be is sárgult. A gól óta az irányítás sem nálunk van.

70. perc: sajnos egyre több a szöveg a pályán. Rédei és Gohér is reklamálás miatt kapott sárgát. Pölöskei szabálytalanság miatt.

80. perc: megint hiányoznak az utolsó passzok... Márkus helyett Bartha lépett pályára. Három védőre álltunk át.

90. perc: az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de nem találtunk be. A hazaiak egy hibánkat kihasználták, és játékban is kiegyenlítették első félidei fölényünket. Gohér lőhetett 21 méterről szabadrúgást, de a sorfalat találta el az utolsó percben. Ezzel el is lőttük a puskaporunkat... A 4 perc hosszabbításban még egy kontrát végigvittek. Vége: 2-0 .