• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Közgyűlés a GYAK-nál

Fontos döntéseket hoztak az egyesület tagjai

A tegnapi napon a Gyöngyösi Atlétikai Klub közgyűlést tartott. Az eredményességhez szükséges létszám összegyűlt, - tagság fele, plusz egy fő - így az ott hozott határozatok érvényesek.

A tagság elfogadta a klub 2018. évi beszámolót, illetve a Felügyelő Bizottság beszámolóját.

Az Elnökség alapszabály módosítási javaslatokat is tett, - az új alapszabály hamarosan elérhető lesz honlapunkon is - melynek egyik fő eleme volt, hogy az eddigi 7 tagú elnökség (1 elnök, 1 alelnök, 5 elnökségi tag) helyett a jövőben 11 fő (1 elnök, 2 alelnök, 8 elnökségi tag) irányítsa a klubot. Ezen kívül javaslatot tett még a 3 fős (1 elnök, 2 tag) felügyelő bizottság 5 fősre (1 elnök, 4 tag)  bővítésére is.

Ezeket a jelenlévők elfogadták, és az új tagokat meg is választották. Az új tagok az elnökségben: Bezzegh Attila, Kettős Richárd, Nagy István és Válik István

Új alelnökként - a már eddig is elnökségi tag - Molnár Ferenc fog tevékenykedni.

Az új FB-tagok: Molnárné Sánta Rita és Adorján Gábor. A felügyelő bizottságban történt egy csere: Tóth Lászlótól az elnökséget Kozma Zsolt vette át.

A programpontok zárásaként az elnökség kérte a tagság felhatalmazását, hogy lépéseket tegyen annak ügyében, hogy a továbbiakban a felnőtt férfi labdarúgó szakosztály kft-ként működjön. A létrejövő kft. nonprofit szervezetként működne, melynek tulajdonosa az egyesület lenne, tehát 'kiválásról' szó sincs. Egészen egyszerűen a gazdaság működés szempontjából ez egy sokkal korszerűbb forma, lást NBI-es, NBII-es klubok.

A tagság megadta a felhatalmazást, így szándékunk szerint a következő, 2019/20-as bajnoki évben már a kft. fog indulni  a - remélhetőleg... - NBIII-as bajnokságban.

Hajrá GYAK!