• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Két meccs, 50%-os eredmény

U19-es lányaink jól teljesítenek

A nagypályás Közép-Keleti csoport 7. fordulójában Nyergesújfalura látogatott U19-es csapatunk, akiknek ez az első éve a nagypályán, ezzel együtt a középmezőnyben helyezkednek el.

Sajnos az idegenbeli meccs nem hozott szerencsét, a kis hölgyek alulmaradtak a hazai csapattal szemben, 4-3-as vereséget szenvedtek.

Papp Géza vezetőedző a mérkőzés után a következő képpen értékelt:

Szomorú vagyok, mert az első félidő 25. percéig idegesen, rossz felfogásban, pontatlanul játszottunk, minden párharcot elvesztettünk, az ellenfél pedig ezt könyörtelenül kihasználta, és könnyű gólokat ajándékoztun a Nyergesújfalunak. A második félidőben mindent egy lapra feltéve támadtunk, letáboroztunk az  ellenfél kapujánál, sorra alakítottuk ki a  lehetőségeket. Kb. 15 helyzetet hagytunk ki, de sajnos nem sikerült a bravúr. Ennyire volt elég Tóbik Melánia kettő, és Szabó Gréta egy gólja, illetve a mai teljesítményünk, de azt tudom mondani hogy a második félidőben a játékosok megtettek mindent azért, hogy eredményesebbek legyünk. Több volt ebben a mérkőzésben, legalább egy pontot megérdemeltünk volna.

Hazai pályán már nagyobb sikerrel vették a Vác-Deákvár jelentette akadályt, és sikerült kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. Ismét Szabó Gréta és Tóbik Melánia voltak a gólszerzőink, előbbi kétszer vette be a vendégek kapuját, utóbbi pedig mesterhármast ért el.

Edzőjük így értékelt: 

Először is köszönjük szépen az új kulacsok at a jomának és a közreműködését Juhász Péter Úrnak. Az iskolai szünetben nagyobb létszámmal vettek részt a lányok az edzéseken, ami meg is látszódott a bajnokin: amit gyakoroltunk egész héten, az mind visszaköszönt a meccsen, és gólokat lőttünk belőle. Jól kezdtünk, gyorsan szereztünk négy gólt, és ez meghatározta a meccset. Sok lehetőségünk volt utána is, négy kapufát is lőttünk. A játékunk a mai nap rendben volt, de ehhez az is kellett hogy Bátori Fanni új poszton játszva szervezte a játékot, irányította a csapatot, aminek meg is lett az eredménye: magabiztos győzelmet arattunk. Ez a győzelem nagyon értékes, mert a Vác-Deákvár csapatában öt olyan játékos is szerepelt ellenünk, akik tavaly még az NB2-ben játszottak.

A nagyarányú győzelemnek köszönhetően a 12 csapatos mezőnyben a 7. helyen áll csapatunk, ami igazán szép eredmény, hiszen gyakorlatilag most tanulják a nagypályás futballt. További sok sikert nekik!

Hajrá GYAK!