• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Két hazai meccs

Sajnos 'csak' 4 pont...

Lányaink az elmúlt két hétvégén hazai mérkőzést vívtak a Jászberényi FC, illetve az SK Tóalmás csapataival.

A megszokott jó szereplés miatt azt kell mondanunk, hogy félsikerrel: egy győzelem, egy döntetlen.

A jászságiak elleni mérkőzést másolták fiaink most hétvégén: az első félidőben eldőlt a mérkőzés Tóth Melánia egy, és Buda Diána Angelika két góljával. Az idegenbeli 1-2 után, itthon még simábban, 3-0-ra nyertek a hölgyek.

Idegenben 1-0-ra kaptunk ki a Pest megyei gárdától, így égett a vágy a játékosokban, hogy itthon visszavágjunk! Vezettünk is 1-0-ra, de egy szerencsétlen öngól miatt dugába dőlt a 3 pont megszerzése. Nagy-György Hanna gólját a második félidő elején egyenlítettük ki a Tóalmás számára, és nem sikerült újabb gólt szereznünk, így 1-1-gyel zártunk.

A mérkőzés tapasztalatairól, és a 'hogyantovábbról' Ecsegi Zoltán vezetőedző nyilatkozott.

A Jászberényi FC elleni mérkőzés után (3-0):

"Nagyon készültünk a mérkőzésre, ugyanis egy győzelemmel, hatalmas lépést tehettünk a céljaink eléréséhez. Maximális koncentrációval és fegyelmezettséggel, már az első félidőben eldöntöttük a találkozót.

A második játékrészben, az eddig kevesebb szerepet kapó játékosok is játszhattak, győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben!

A Jászberényt oda-vissza megverni, hatalmas fegyvertény!

Ezzel a győzelemmel is szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni Belkovics Béla bácsinak!"

 

A tóalmási-meccs után (1-1):

"A mérkőzés elején több, nagyobb ziccert is kihasználatlanul hagytunk, pedig készültünk rá, hogy próbáljunk meg minél hamarabb vezetést szerezni. Végig mezőnyfölényben voltunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, a vendégek csak a védekezéssel voltak elfoglalva. Csak magunkat okolhatjuk, hogy nem nagyobb előnnyel vonultunk a szünetre.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első végett ért, mezőnyfölényben játszottunk, de egy kommunikációs hiba révén, egyenlítettek a vendégek, akik már az első félidő 10. percétől a mérkőzés végét várták…

Nehéz egy olyan együttes ellen játszani, akik csak a „rúgd előre és fuss” elvet követik, egy hiba is végzetes lehet, miközben nem sok közük van a mérkőzéshez…

A pontvesztés ellenére büszke vagyok a lányokra, játékban sokkal előrébb tartunk, mint a csoport többi tagja, a helyzetkihasználásunkon még javítani kell, de idővel ez is letisztul, és az ilyen mérkőzéseket gólokkal fogjuk nyerni. 

Sorsunk a saját kezünkben van, a hátralévő két mérkőzésen – ami nyerhető kategóriába tartozik – bebiztosíthatjuk a jogunkat arra, hogy a következő szezonban az első osztályban szerepelhessünk."

Úgy legyen, hajrá GYAK!