• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Junior aranyérem egyéniben!

A világ ívelt

A XVI. kerületben található Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola tornacsarnokában rendezte vasárnap a Phoenix Teqball Academy a junior korosztálynak az I. Phoenix Junior Cup elnevezésű tornát egyéni versenyszámban. 

A kupáért harcba szállt U-17-es csapatunk egyik oszlopos tagja is, Szegedi Zalán. És ha már harcba szállt, hát meg is nyerte azt a kupát!

Zalán veszi át a serleget, jobb szélen Domokos Gergő (edző) dokumentál...

Ugye milyen egyszerű? Hát nem... A jelentkezők először csoportokba osztva küzdöttek a továbbjutásért, ahonnan Zalánnak is sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé, ami már az egyenes kieséses szakaszt jelentette.

Az elődöntő "borvárosok" csatájával folytatódott, hiszen Zalánnak a tokaji illetőségű Levik Boldizsárt kellett legyőznie. Ez sikerült is, így a döntőben Bíró Botonddal (Balatonlelle) találkozott, akit 2-0 arányban sikerült felülmúlnia.

A teqball (The World Is Curved) egyre népszerűbb sportág nem csak itthon, de az egész világon is: nagyon hamar lehet találni videókat az interneten, ahol Ronaldinho, Neymar, Gabriel Jesus bűvöli a labdát az ívelt asztal felett... 

Öröm tudni, hogy a brazil csillagok mellett akad gyöngyösi fiatal is, aki magas szinten űzi ezt a sportot!

Gratulálunk Zalánnak és edzőjének, Gergőnek!

További sok sikert!

Hajrá GYAK!