• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Jó játék, de 0 pont

A mérkőzés gólösszefoglalója itt megtekinthető.

A jobb csapat nyert, és az egy gólos győzelme megérdemelt, de még akár egy döntetlen is igazságos lett volna.

Az első félidőben kétszer hozták ránk a labdát lendületből, mindkét helyzetet értékesítették. Volt még néhány helyzet a kapunk előtt, de ziccer azért nem maradt ki, a védők vagy Halasi még menteni tudott.

Az egyenlítő gólunk akár szerencsésnek is mondható, bár Bartusz azért rendesen megdolgozott érte, és pontossága mellett higgadtsága is dicséretes. Helyzetekben nem maradtunk alul, de a masszívabb, erősebb csapat ment előnnyel a szünetre.

A második félidőben egy tapsolni való lövés után két gólosra nőtt a békésiek előnye, és ők lezártnak is tekintették a mérkőzést. Az utolsó előtti percben még mi is szereztünk egy elég látványos gólt Molnár révén, - Gaal erőszakos előkészítése nyomán - és mentünk is az egyenlítésért.

Sajnos már nem maradt időnk, és a hazaiak igencsak örültek a lefújáskor, hogy már nem kell tovább küzdeniük.

Nem szereztünk pontot, de azért akadnak biztató dolgok még így öt fordulóval a vége előtt is... Ma egy jó csapat ellen játszottunk nagyon jól, labdát tartottunk, helyzeteket dolgoztunk ki, meccsről meccsre egyre stabilabbak, egységesebbek, és mondjuk ki bátran, jobbak is vagyunk. Sajnos ez pontban nem mutatkozott meg, de ma már egy Füzesgyarmat meccs után nem kell azt mondanunk, hogy most akkor Eger, Jászberény, tuti zakó. Nem. Ha így játszunk, bárki ellen esélyesek lehetünk. Ezt az esélyt már "csak" érvényre kell juttatni.

A mai meccs alapján nem szabad minket leírni, és az egyértelmű kiesők közé sorolni.

Hajrá GYAK!

Nyilatkozatok:

Boros Tibor

Labancz Róbert