• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Jó hírek a kórházból

Megműtötték csapatkapitányunkat

Gergely Péter gyakorlatilag az egész szezont kisebb-nagyobb sérülésekkel játszotta végig, mígnem március 31-én Szolnokon egy rossz mozdulat után végképp kidőlt a sorból.

A vizsgálatok megállapították, hogy keresztszalag szakadást szenvedett, mindenképpen műteni kell.

Sajnos két hónapot kellett várni a beavatkozásra, melyre végül is tegnap a kora délutáni órákban került sor Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Kórházban.

Petit délben tolták be a műtőbe, ahol epidurális érzéstelenítés (gerincbe adott injekció) után két és fél órán keresztül tartott a művelet.

A műtétet vezető orvos, Dr. Abakrovits Géza elmondta, hogy a szalagokat sikeresen összeillesztették, illetve egy kisebb porcleválást is orvosolni kellett, de összeségében sikeres műtéten vannak túl.

Csapatkapitányunkra most 4-6 hét "mankózás" vár, majd szigorú gyógytorna. 

Nem várt segítsége is akadt, ugyanis egy szobába került azzal a Farkas Balázzsal, akinek sajnos nagy tapasztalatai vannak az ilyen sérüléssel kapcsolatban, és aki már el is mondta neki, hogy mire kell figyelni a rehabilitáció alatt...

Peti örül, hogy végre túl van a műtéten, a kórház személyzetének tagjai mindent elkövetnek, hogy a lehetőségekhez képest jól érezze magát, ezúton is köszöni mind az orvosok, mind a nővérek munkáját! 

Ez is pontosan olyan sérülés, mint a többi: a visszatérést nem szabad siettetni, így csapatkapitányunkat nagyjából fél év múlva láthatjuk újra a pályán!

Addig is: jobbulást! Hajrá GYAK!

 

Fotó: Belkovics Krisztián