• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Hölgyeink ikszeltek Egerben

Továbbra is az élen a csapat

Női csapatunk négy forduló alatt sem talált legyőzőre, igaz, a megyei rangadón, Egerben megszakadt győzelmi sorozata, 2-2-es döntetlenre volt elég Hornyák Anna és Bőr Mária egy-egy gólja

Ecsegi Zoltán, a csapat vezetőedzője így értékelte a látottakat:

Egy villanyfényes találkozónak mindig is megvan a maga varázsa, nem volt ez másképp most sem, mindkét csapat nagy akarattal lépett pályára. Az első félidőben inkább taktikai harc folyt a pályán, a kapuk alig kerültek veszélybe. Fordulás után próbáltuk fentebb tolni a védekezésünket, és rákényszeríteni akaratunkat az ellenfélre. Egy hatalmas bombagóllal megszereztük a vezetést, de sajnos egy elég véleményes büntető után a hazaiak egyenlíteni tudtak. Lüktető játék folyt a pályán, mind a két csapat győzelemre játszott, így egy nagyon jó mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. A vége előtt pár perccel újra megszereztük a vezetést, majd egy nagyon csúnya belépő után elveszítettük az egyik belső védőnket, ami hirtelen zavart okozott a védelemben, és ezt a hazaiak a lefújás pillanatában ki is használták. Gratulálok az egrieknek, nagyon jó mérkőzést játszottunk, igazi megyei rangadó volt! Külön gratulálok Bőr Mária csapatunkban szerzett első góljához!

A csapatnak az őszi fordulókból már csak egy meccse van hátra, itthon fogadjuk a sereghajtó Kék Duna SE csapatát most vasárnap délelőtt 10 órától a Sport úti pályán, tehát minden esélyünk megvan, hogy a tabella legelején teleljünk. Sőt, ha egy kicsit tovább álmodozunk, akkor azt is elmondhatjuk, hogy két legnagyobb riválisunkkal - Vác-Deákvárral és a Gödöllővel - itthon játszhatunk tavasszal, és a megyei rangadóra is hazai pályán kerül megrendezésre. Szóval szépek a kilátások, továbbra is ilyen elánnal kell dolgozni a sikerért.

Hajrá GYAK!