• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Három-per-hármas női csapatunk

Úgy is mondhatjuk: nullás

A hétvégén női csapatunknak Gödöllőn volt jelenése. A bajnokság legerősebb csapatához látogattak, és a hajrában Nagy-György Hanna és Buda Diána Angelika által szerzett két találattal döntötték el a mérkőzést.

Ezzel nem csak a megszerezhető pontok maximumát gyűjtötték be három mérkőzés alatt, de eddig a hálójuk is érintetlen maradt!

Ecsegi Zoltán, a csapat vezetőedzője így nyilatkozott:

Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, igazi rangadó volt. Játékosaim végig nagyon fegyelmezetten, óriási odaadással játszottak, mindenki átérezte a mérkőzés súlyát. Az első félidőben a hazaiak a támadás lehetőségét szinte teljesen feladva, kontrákra rendezkedtek be, de ezeket már a középpályán megállítottuk, így végig mezőnyfölényben futballozhattunk. Szünet után megváltozott a játék képe, ellenfelünk jobban kinyílt, így nekünk is több területünk volt támadásban. Lüktető volt az iram, a feszültséget végig érezni lehetett a pályán, és sajnos a pálya szélén is… Tíz perccel a vége előtt megszereztük a vezetést, majd nem sokkal később egy tetszetős támadás végén le is zártuk a mérkőzést. Gratulálok a lányoknak, igazi rangadón őriztük meg a 100%-os mérlegünket, nagy lépést téve az őszi elsőség felé!

Érdekesség, hogy - akárcsak a férfi csapatunk - a hölgyek is Egerben lépnek pályára legközelebb. Az ő megyei rangadójukra október 31-én kerül sor az egri Felsővárosi Sporttelepen.

Hajrá GYAK!