• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Három edzőmérkőzésen túl

Folyik a munka

Két hét telt el a felkészülés megkezdése óta, máris túl vagyunk három edzőmeccsen.

Változatos eredmények születtek, hiszen négy edzés után máris pályára léptünk a már két hete együtt készülő Nagykáta SE ellen, akik egy góllal kerekedtek felénk. A két félidőt két külön csapat vívta meg a részünkről a még havas műfüves pályán.

Most hétvégén két mérkőzés is várt a gárdára, igaz kétszer 30 perces félidőket játszottunk. Elsőként a Lőrinci gárdáját múltuk felül Gaal, és Bartha góljaival 2-1-re. Majd a második meccsen a Gödöllővel végeztünk 2-2-re, ahol Bartusz és Tajti voltak eredményesek.

Labancz Róbert vezetőedző elmondta, mindhárom alkalommal szinte csak annyi volt a cél, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, mindenki érezze a labdát. Az összeállításban is megmutatkozott a felkészülési jelleg, hiszen a félidőnként-meccsenként felálló csapatok rendre "vegyesen" álltak ki: a próbázó, az ifista játékosok vegyesen játszottak a rutinos alapemberekkel, illetve azokkal is, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, illetve néhány játékos a megszokottól eltérő poszton mutathatta meg tudását.

Ez a két hét, három meccs tulajdonképpen ráhangolódás volt a most következő kemény munkára, amit egy most pénteken kezdődő edzőtábor fog színesíteni, szombaton pedig újabb edzőmérközés jöhet a Nográd megyéből érkező Héhalom ellen. 

Az utolsó három felkészülési mérkőzést idegenben fogjuk lejátszani (Honvéd U19, Tiszaújváros FC, Dabas FC), hogy aztán február 28-án itthon folytassuk a bajnokságot a Ceglédi VSE ellen.

Hajrá GYAK!