• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Győzelem extrával

Női csapatunk ismét nyert

Második mérkőzését játszotta felnőtt női csapatunk a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság északi csoportjában.

Ezúttal a Gödi SE volt a vendégünk, akiket 2-0-ra sikerült megverni. Ám ahogy az Ecsegi Zoltán vezetőedző nyilatkozatából kiderül, korántsem volt ez könnyű mérkőzés:

- Elég indiszponáltan kezdtük a mérkőzést, az első negyed órában nem a megszokott játékunkat nyújtottuk, ellenfelünk ránk tudta erőltetni akaratát. Fokozottan vettük át a játék irányítását, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Szünet után teljesen átvettük a játék irányítását, és csak idő kérdése volt, hogy megszerezzük a vezetést. Sajnos a második gólunkra elég sokat kellett várni, – azzal lezárhattuk volna a mérkőzést... - de az ellenfél a második játékrészben már meg sem tudta közelíteni azt a játékot, amit az első félidőben nyújtott.  Ez betudható a hosszabb kispadunknak, de akaratban is az ellenfelünk felé nőttünk.

A kétgólos győzelem mellett volt azonban még nagyobb öröm! Különösen Fülöp Rita számára, akinek a kezdő sípszó előtt kérte meg a kezét párja, Nagy Csaba. Rita igent mondott, így hát mi mi mást mondhatnánk: sok boldogságot!

A csapatnak pedig további sok sikert kívánunk! Most szombaton Gödöllőre látogatnak, a listavezető otthonába!

Hajrá GYAK!