• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Győzelem az edzőmeccsen

Az FC Hatvan vendégei voltunk ma délelőtt

Délelőtt 10 órakór kezdtük a bajnoki rajt előtti utolsó előtti felkészülési mérkőzésünket az FC Hatvan.

Már az elejétől kezdve rányomta bélyegét mindkét csapat játékára a nagy meleg, de ahogy haladtunk előre az időben, egyre kevesebb kiugratást, sprintet, megindulást láthattunk a játékosoktól. A mérkőzés végére a hőmérő harminhat (36!!!) fokot mutatott.

Mezőnyben nem borult fel a pálya, de uraltuk a mérkőzést. Az FC Hatvan csak helyzetecskékig jutott, az első félidő legnagyobb helyzete Pilinyi 25 méteres lövése volt, ami a kapufán csattant. Volt néhány jó pontrúgásunk, beívelésünk, illetve nagy veszélyt jelentettek Csornij megindulásai a védelem közepéből. Sajnos azok a bizonyos utolsó passzok hiányoztak, illetve - ahogy az első félidőben - a másodikban is a kapufát zörgettük meg, ezúttal Gergely révén.

A mérkőzés utolsó momentuma szintén az ő nevéhez fűzödik: a mérkőzés végét váró, hátul passzolgató védők egyikét nagyon határozottan letámadta, egyszerűen elvette tőle a labdát, és egyedül állt a kimozduló kapussal szemben. A szokásos higgadtságával gyönyörűen lőtte ki a bal sarkot. Ezzel véget is ért a mérkőzés 0-1-es végeredménnyel a hazai játékosok és nézők tiltakozása közepette, akik sérelmezték, hogy a bíró nem fújta le a "szabálytalan labdaszerzést". Akik közel voltak a szituációhoz, láthatták, hogy Gergely egyszerűen betette a lábát a labda és a védő lába közé, aki még így meg is rúgta őt. 10 bíróból 9 és fél nem fújná le...

A fiúk rendesen megizzadtak, szerdán 18 órától remélhetőleg kellemesebb időben fogadjuk a Lőrinci VSC csapatát.

Hajrá GYAK!