• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Gödöllőn játszottunk

Próbajátékosokat teszteltünk

A hétközi nagyarányú vereség után a tavaly a Pest megyei I. osztály 10. helyén végzett Gödöllői SK otthonába látogattunk.

Nyáron új szakvezetőt neveztek ki a csapat élére Hevesi Tamás személyében, és az előrelépés érdekében némi erősítésbe kezdtek a "bikák".

Nálunk a kapuban, a védelemben, a középpályán és a támadósorban is pályára lépett egy-egy próbajátékos.

Egyikük gólt is szerzett, de a pálya közepén bíráskodó játékvezető - parjelző híján - nem adta meg a gólt les miatt. Lelke rajta...

Még az első félidőben azért szereztünk két találatot: egy balról jövő beadást Pölöskei fejelhetett tisztán a hálóba, majd egy mesteri indítás után az Árvai lesreállításával foglalkozó védők között Gaal Michael ugrott ki nagyszerűen, és az immár a labda vonala mögé kerülő Árvai Ádám elé tálalt a kimozduló kapus mellett, üres kapus gól.

Majd egy hazai szöglet után minden játékosunk közelről nézte, amint jó ivben szállt be a labda, amit a jó ütemben érkező támadó közelről be is fejelt.

Aztán a második félidőben erősen visszavettünk a tempóból, a hazaiak viszont felpörögtek az akkor már 3-4 kiskorúval játszó csapatunk ellen.

Sok helyzetet alakítottak ki, amiket rendre elpuskáztak, illetve nem egyszer az utolsó pillanatban mentett kapusunk, vagy valamelyik védő a gólvonalon állva. Egy labdakihozatalunkba azonban hiba csúszott, és a tizenhatos előtt elvesztett labdára hárman csaptak le. Szépen kijátszották, és ki is egyenlítettek.

Az látszott a fiúkon, hogy akarnak, és a szerdaihoz képest gyengébb ellenfél ellen bátrabban játszanak, és dominálnak is mezőnyben. Nincs még kész a csapat, és a sérülések illetve strandfocistáink elfoglaltsága miatt nem mutattuk meg igazi tudásunkat, amihez persze egy új játékrendszer kipróbálása is hozzájárulhatott, no meg a nem éppen jó állapotban lévő műfüves pálya is.

Szerdán végre ismét itthon játszunk, ráadásul az NBIII-ba frissen feljutott Tiszafüred ellen, jövő hét szombaton pedig itthon fogadjuk a Gödöllői SK csapatát.

Hajrá GYAK!