• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Formálodik csapatunk

Jó meccset játszottunk

A múlt héten Gödöllőn vendégeskedtünk (2-2), ma pedig viszonoztuk a vendéglátást.

Az első perctől kezdve domináltuk a mérkőzést, ami néhány helyzetecskében is megmutatkozott, de a vendégek is veszélyeztettek. Ami jó(rossz?) hír, hogy legtöbbször a mi könnyelműsködésünk miatt jutottak el a kapunkig, de az utolsó pillanatokban mentettek védőink, vagy a kapusunk Szalay.

Nem úgy a másik oldalon. Egy formás támadás végén Eichenvalder jutott tiszta lövőhelyzethez úgy 18 méteren. Ha már így alakult, akkor egy ballábas lövéssel be is vette a kaput. Egyszerű játék ez. 1-0.

A második félidőben aztán kiszakadt a gólzsák.

Egy szöglet után a hetek óta tesztelt Molnár Marcell próbálkozott, ám lövését blokkolták. De egy jó csatár elé vissza szokott pattanni a levágódó labda. Most is így történt, és másodjára már a hosszú sarokba bombázta a labdát. 2-0.

Egy újabb szöglet után Botos Szabolcs ugrott fel fejelni, de megelőzték...a gólszerzésben: a védő saját kapujába bólintott. 3-0.

Sajnos ebből a műfajban mi is alkottun... Egy beívelést Rédei fejelt fel magasra, és a lehulló labdába a nem éppen felhőkarcoló méretű Béla Sámuel piszkált bele fejjel. Fiatal játékosunkat szorongatták, talán ezért fejelt a saját kapunk felé, ahol a szintén próbázó kapusunk is bizonytalankodott, így átjutott a labda a gólvonalon. 3-1.

Aztán jött gólvágónk, Bartusz Dániel, és beköszönt. Kétszer. Mindkét alkalommal némi súlyfelesleggel küzdött, - úgy 80 kg... - de a szokásos módon nem törődött a nyakán lógó hátvéddel, és mindkét esetben okosan elgurított a kapus mellett. 4-1, 5-1.

Aztán az utolsó pillanatban még Bódi Milán adott egy tértölelő indítást Pölöskeinek, aki a labdaátvétellel tisztára játszotta magát, és közelről a kapuba passzolt. 6-1.

Ezzel véget is ért a mérkőzés, így a Hevesi Tamás vezette gödöllői "bikák" vereséggel távoztak tőlünk.

Szerdán egy újabb Pest megyei ellenfelünk lesz, 17:30-kor Nagykátán lépünk pályára edzőmérkőzésen, jövő vasárnap pedig már bajnoki mérkőzést játszunk Sajóbábonyban.

Ugyan az átigazolási piac szeptember 25-én zárul, azért a bajnokság elindulása előtt beszámolunk az újonnan igazolt játékosokról, akiket alaposan be is mutatunk majd.

Hajrá GYAK!