• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Fölényes győzelem idegenben

Ladányi-Márkus 3-2

A mérkőzés közvetítése a FB-oldalunkon a hozzászólásokban olvasható.


Megyei bajnokság 2. forduló

Bélkő SE-Bélapát - Gyöngyösi AK 1-5 Gólok: Mező ('87) ill. Ladányi ('14, '31, '73), Márkus ('22 - 11-esből, '27)

Kezdőcsapatunk: CSÁK - BÉLA, FORGÓ, VERNYIK, BALOGH - MÁRKUS, SÁNDOR - SÁRÁNDI, TÓTH L., BABARCSIK - LADÁNYI. Cserék: Ludányi G., Kotaul, Czinkóczi, Dudás, Tóth B.

Cserék: Ludányi G., Kotaul, Czinkóczi, Dudás, Tóth B.

Vezetőedző: Majzik Zoltán. Asszisztensedző: Nagy-György Tamás. Masszőr: Tábit Adél. Technikai vezető: Tóth Zsolt.


Ma olyan mérkőzést láthattak a nézők, amilyet minden GYAK-szurkoló elképzelt a bajnokság előtt a legszebb álmaiban. Na jó, nem a legszebb álmában, mert abban nem kaptunk gólt egy totál lefutott mérkőzés utolsó perceiben...

A mérkőzés elején a hazai csapat "nekirontunk az ellenfélnek, aztán lesz, ami lesz..." mentalitásal lépett pályára, ami egy kicsit meg is lepte a csapatot, mert a múlt heti mérkőzés után talán megint egy 10 emberes védekezésre számítottunk.

Aztán amikor a 31. percben már 0-4 volt az állás, talán csak akkor kapcsoltak, hogy ez így nem lesz jó. Veszélyes támadásokat vezettek, gólhelyzeteket teremtettek a mi kapunk előtt, azonban mi szereztük a gólokat, ráadásul elég "pofás" kis gólokat... Mi gyöngyösiek örülhettünk, hogy nem kellett szenvednünk, a hazai szurkolók kesereghettek, hogy fél óra után eldőlt a mérkőzés az ellenfél javára, a semleges szurkolók - ha voltak ilyenek - pedig élvezhették a mérkőzést, mert volt iram, voltak helyzetek, szép és látványos megoldások, és gólok is bőven.

Majzik mester a múlt héten hiányolta az egyéni jó teljesítményeket, és most ezek jöttek is! Ladányi gólpasszt adott, 11-est harcolt ki, mesterhármast lőtt, Márkus gólpasszt adott, két gólt lőtt és a 11-es előtti helyzetbe is ő hozta csapattársát. Ma ez a két játékos magasan kiemelkedett, de a többieknek sincs szégyelni valója, jól játszottunk, győztünk. És ezt nem kell megmagyarázni.

Jövő héten ismét kupameccs vár ránk, itthon fogadjuk az igen csak erős Felsőzsolcát. 

Hajrá GYAK!

Nyilakozatok:

Köves Kristóf

 

Majzik Zoltán

 

Márkus Marcell