• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Felkészülési időszak - kezdődik!

Hírek a csoportunk környékéről

Felnőtt labdarúgóink jövő hét szerdán, vagyis június 26-án kezdik meg a felkészülést a következő szezonra, amelyben az első mérkőzést várhatóan augusztus 4-én fogjuk játszani.

Az első edzőmeccsre július 6-án 17 órától kerül sor hazai pályán, az ellenfél kiléte még kérdéses.

A további felkészülési mérkőzésekről, és az átigazolásainkról folyamatosan hírt fogunk adni, amint hivatalossá válnak, pletykákkal továbbra sem kívánunk foglalkozni. Akik próbajátékra érkeznek, szintén csak szerződéskötés után kerülnek reflektorfénybe.

A 15 ellenfelünk közül a Szolnok NBII-be jutott, a Tállya, Salgótarján, Cigánd, Sajóbábony kiesett. Így idén ismét 5 új ellenfelet kapunk. Osztályozó nélkül feljutott - és minden bizonnyal a Keleti csoportba kerül - Balassagyarmat, Hatvan, Ózd  városok csapata. Osztályozó megvívása után a DVSC II. csapata is jó eséllyel az ellenfelünk lesz, illetve egy év után minden bizonnyal visszatér a Monor SE is. Ezzel meg is volnánk, csakhogy...

Csakhogy gyakorlatilag hivatalossá vált, hogy a Nyírbátor FC megszünik, új csapat jön létre, akik így a legalsóbb megyei osztályban kezdik meg a harcukat...

A visszalépésnek köszönhetően a Hévíz SK csapata kap felkérést, miután ők rendelkeznek a legjobb mutatókkal az osztályozókon vesztes csapatok közül, csakhogy ők biztosan nem a Keleti csoportba kerülnek. Így július első hetéig kell várnunk a 15. ellenfelünkre, várhatóan ekkor készíti el ugyanis az MLSZ az NBIII csoportbeosztását. Arról nem is beszélve, hogy több pletyka is kering további visszalépésekről. Igaz, ezek a "hírek" nem feltétlenül a mi csoportunkat érinthetik...

További hírek Keletről...

Balassagyarmaton a feljutás után Nagy Tibort nevezték ki vezetőedzőnek, akire futballistaként a Vác csapatából emlékezhetünk, félelmetes pontrúgásai révén.

Nagy Tibor - vezetőedző, Balassagyarmat VSE

 

A heol.hu információi szerint az Eger SE-nél ideiglenesen vezetőedzőként dolgozó Vitányi László 'visszatér' eredeti posztjára, és szakmai igazgatóként tevékenykedik tovább. A következő szezonban Klink Zoltán irányítja majd a csapatot.

Ózd is új edzővel vág neki a haramdosztálynak. Egykori szövetségi kapitány ül majd a kispadon Várhidi Péter személyében.

Várhidi Péter - vezetőedző, Ózdi FC

 

Jászberényben az edzőváltás mellett "profilváltás" is történt. Ebben az évben nem a feljutás lesz a céljuk, hanem egy fiatal csapat kialakítása, amelyre majd a jövőben lehet alapozni. A generációváltást Német Gyula vezérletével kezdik meg.

Füzesgyarmaton házon belülről nevezték ki Csillag Lászlót vezetőedzőnek, aki eddig az ellenfelek feltérképezésével foglalkozott a békésieknél. Érdekesség: megfigyelői pozícióját az a Vígh Ferenc veszi át, aki legutóbb a Sajóbábonyt próbálta kihúzni a csávából, előtte pedig megyei riválisunkat, az Egert irányította.

Vigh Ferenc - másodedző, Füzesgyarmati SK

 

Egyelőre ennyit a környékünkről és rólunk, hamarosan jelentkezünk a felkészülési mérkőzések dátumaival, helyszíneivel!

Hajrá GYAK!