• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

FELHÍVÁS!

Veszélyhelyzeti intézkedések

Tisztelt Sportolóink, Támogatóink, Hozzátartozók, Szurkolóink!

A Gyöngyösi Atlétikai Klub a Magyar Kormány és a Magyar Labdarúgó Szövetség által a koronavírussal kapcsolatos óvintézkedések okán kiadott közleményével azonosulva március 12-től visszavonásig azonnali hatállyal az alábbi intézkedéseket vezeti be:

1. az Egyesület rendezésében lebonyolított felnőtt és utánpótlás korosztályos mérkőzéseket, versenyeket és edzéseket a játékosok és közvetlen szakmai stáb kivételével SENKI nem látogathatja.

2. nyílt létesítményekben (sportpálya) megtartott rendezvények esetén a kisérő személyek csak az arra kijelölt várakozási zónában (lelátó, öltöző épülete előtt) várakozhatnak.

3. a zárt térben lebonyolított rendezvényeinken (verseny, edzés) a hozzátartozók és egyéb kisérő személyek CSAK az épületen kívül várakozhatnak.

4. a sporteseményen részt vevő sportvezetők és sportolók a mérkőzések előtti és utáni üdvözlés és udvariassági kézfogást szíveskedjenek mellőzni.

5. kérjük a szülőket, a kisérő személyeket és a sportvezetőket, hogy hívják fel a sportolók és rendezvényen résztvevők figyelmét, hogy a rendezvény (verseny, edzés) megkezdését megelőzően és azt követően, mindenki tisztálkodjon, legfőképp alaposan mosson kezet.

Egyesületünk vezetősége folyamatos kapcsolatban áll az országos Szövetségekkel és egyéb hírközlő szervekkel, hogy amennyiben szükséges döntsünk a versenyek és edzések esetleges megtartásáról /elhalasztásáról.

Kérjük a fentiek tudomásul vételét és a szabályok betartását.

Gyöngyös, 2020. március 12.

Gyöngyösi Atlétikai Klub vezetősége nevében:

Kozma Zsolt, elnök