• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Élő közvetítés, 3. forduló

Ceglédi VSE - GYAK

93. perc: ők is megnyerhették volna... Kiugratás után a kirobbanó Halasi mellett elrúgták a labdát, de a kapu mellett is... VÉGE: 3-3.

90. perc: 100% ziccert hibáztunk! Szemben a kapuval Fehér fölé lőtt.

85. perc: Ondrejó forgatta jobbra a labdát. Wild egyből középre tette, a hosszún Fehér fejelte vissza. Nagy Ricsi keselyűként csapott le a labdára, két méterről átemelte a kapus felett. EGYENLÍTETTÜNK! 3-3.

80. perc: túlzás lenne azt mondani, hogy nyomunk, de az látszik, hogy mi akarunk inkább gólt szerezni. Csoszánszki kihajtotta magát, Nádudvari állt be helyette.

70. perc: gyönyörű kontrát vittünk végig! Hazai szöglet után Nagy Ricsi fejelte ki a labdát, amire Forgács csapott le. Ketten mehettek kapura, először középtre tette, de az nem volt jó, viszont visszapattant hozzá a labda. Emelt, de éppen fölé...

67. perc: ivószünet. Felálltunk a padlóról! Egy szemfüles, és egy parádés gólt szereztünk, de még mindig a Cegléd uralja a mérkőzést, csak már sokkal idegesebbek. A helyzetkihasználásunk gyakorlatilag 100%-os. 

63. perc: középen szereztünk labdát, Ondrejó mesteri ütempasszt adott a kiugró Forgácsnak, aki a hosszúba lőtt. 3-2.

58. perc: Ondrejó rúgott a sorfalba egy szabadrúgást, a visszapattanót Csoszánszki emelte a védők mögé, ahol lesgyanús helyzetben Fehér tolta finoman kapura, azonban a kapus hárított. Másodjára már nem finomkodott, a léc alá vágta. 3-1.

55. perc: Halasi tolt kapufára egy 25 méteres felsősarkos szabadrúgást. Most Laurinyecz került a földre. Nagy Richárd áll be a helyére.

Félidő: Tarnai helyett Ondrejó folytatja.

45. perc, félidő: a végére még Petrezselyem is random-besárgult. Bartha húza a lábát, nem biztos, hogy folytatni tudja, de a sárgákát - és sajnos a gólokat is... - mi kapjuk. 

40. perc: előbb Csoszánszki kapott egy nagy rúgást, ápolni kellett. Most Bartha fekszik a földön, de ezt legalább lefújták...

35. perc: Fehér "messziről-messzire" lövése után most Csoszánszki 25 méterről találta el a kapufa külső élét. Az ellentámadásból azonban megjött a harmadik gól is. Röviden szabadítottunk fel, a bal oldalunkon "megcsinálták", és a rövidre érkező Lukács vágta 2 méterről a kapuba a labdát. 3-0.

30. perc: kicsit kijjebb tudtunk jönni, de kapura egyáltalán nem vagyunk veszélyesek.

23. perc: ivószünet. Sajnos nem sok közünk van a mérkőzéshez, az történik a pályán, amit a Cegéld akar. Bár most pont egy kapufáról kipattanó labdát sikerült két méterről mellé rúgniuk...

18. perc: szöglet után flipperezett a labda, talán Markó lábáról pattant be, ő se tudott róla... 2-0.

15. perc: Rédei sárgult be miután a félpályán a kiugró játékost lerántotta. Jegyezzük meg: narancssárgás megoldás volt, de gyakorlatilag 100%-os gólhelyzetet akadályozott meg ezzel.

10. perc: rögtön a gól után óriási lövést hárított a rövid saroknál Halasi. Majdnem megint összejött a "gólra-gól"...

5. perc: egy szögletnél a rövid oldalon a hazai játékos megcsúsztatta a labdát, ami Wild kezére pattant, a megítélt büntetőt Lukács értékesítette. Halasi rajta volt, de erős volt a lövés. 1-0.

Kezdőcsapatunk:

Cserék: Ladányi, Markovics, Nádudvari, Czéh, Nagy, Ondrejó, Tóth.