• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Élő közvetítés, 14. forduló

Sényő - GYAK

Vége: 3-2. A játék alapján megérdemeltük volna az 1 pontot, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat.

90. perc: Mindent megteszünk az egyenlítésért, de a Sényő nagyon rutinosan most már nem szórja el a labdákat, egy kicsit az idővel is játszanak. 3 perc a hosszabbítás.

84. perc: Nádudvari hleyett Czéh Marci érkezik.

80. perc: Nádudvari ugratta ki Csoszánszkit, aki két embert kicselezve tette át a hosszú oldalra. Tóth érkezett, a "hulló falevélként" leeső labdát kapásból a léc alá lőtte. 3-2!

75. perc: Forgács helyett Botos érkezik a pályára sok infóval... 4-4-2-re állunk át, Nádudvari lépett feljebb.

70. perc: Nagy iramú, lüktető mérkőzés, a színvonal is magas. Sokat teszünk az egyenlítésért, - Fehér és Csoszánszkinak is volt helyzete - de Ladányinak is kellett (volna) védenie. Kétszer sikerült, de egy szögletnél tehetetlen volt ő is. A csereként beállt Hatházi vette be a kapuját. 3-1. 

60. perc: a bekapott gól után a hazaiak nagyon magukra találtak. A góljuk mellett még jobban is játszanak, de mindenképp gyorsabban.

55. perc: a baloldalunkon történt egy kiugratás, a középre adott labdát öt méterről a rövid felsőbe vágta a labdát a hazaiak 10-ese, Lakatos.

47. perc: Jól kezdünk! Tóth tett középre egy labdát, Nagy Ricsi fordult rá, lecsúszott lövését Fehér Imre kotorta be az üres kapuba! 1-1!

II. félidő

45. perc: vége a félidőnek. Kicsit szerencsétlenek vagyunk, hiszen játékban minimum egyenrangú ellenfelek voltunk, helyzetek alapján pedig egyértelműen felülmúltuk ellenfelünket.

40. perc: Tóth kapott egy kiváló indítást. Középre passzolt, Tarnai a labdaátvétellel ziccerbe játszotta magát, de kihagyzta. Ahogy az  lenni szokott, gyakorlatilag a kontrából meg is kaptuk a gólt, Kapacina Valér lőtte ki a sarkot 18 méterről. 1-0.

30. perc: Tóth Olivér is megkínálta a kapust egy jó lövéssel, de - régi ismerősünk - Lizák Bence is vitézkedik, már egy büntetőgyanús helyzetet összehozott. Szerencsére csak gyanús volt....

20. perc: helyzetek alapján jobbak vagyunk, és most mintha a mezőnyben is inkább mi dominálnánk inkább.

10. perc: Két nagy helyzetünk is akadt. Először Nádudvari hámozta át magát a védőkön, de nem lőtt, passzolni próbált. Nem sikerült. Majd Nagy Ricsi lőhetett 20 méterről, a kapus szemmel védett.

5. perc: Kimondottan rossz időjárási körülmények vannak: esik, fúj a szél, hideg van. A hazai csapat gyorsan döntésre akarja vinni a dolgokat... Támadólag lépnek fel.