• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Élő közvetítés, 1. forduló

Termálfürdő Tiszaújváros - GYAK

Cikk frissítése "F5 gomb", vagy frissítés.

Vége: 0-0.

90. perc: a rendes játékidőnek vége, most Halasi "nézett ki" egy lövést. 3 perc a hosszabbítás, most nyomja a háló a hátunkat, egy felhő fejes fölé ment.

85. perc: Csoszánszki már harmadjára hozza jó helyzetbe társait, de kicsit kapkodunk. Még öt perc, nagyon nehéz... Bartha helyett Molnár áll be.

80. perc: Halasi most ziccert fogott. Rédeit megkerülte a labda, Csornij pedig elcsúszott. A csatár egyedül vihette kapura a labdát. Bravúr volt! Közben Tóth Olivér is besárgult.

75. perc: Rédei mentett nagyot. Egy jó kiugratás után jó becsúszással mentett szögletre.

70. perc: Laurinyecz helyett Csoszánszki érkezik.

65. perc: emberhátrányban érezhetően visszavettünk, próbáljuk lassítani a játékot, de nem mondtunk le teljesen a támadásról sem.

55. perc: Forgács egy téves bírói ítélet után földhöz vágta a labdát, megkapta a második sárgáját, emberhátrányba kerültünk. Nagy Ricsi helyett Czéh Marci érkezik.

II. félidő: nem cseréltünk, viszont rögtön egy veszélyes helyzet alakult ki a kapunk ellőtt.

45. perc, félidő: az utolsó 10 percben átvették az irányítást a tiszaújvárosiak, helyzeteik voltak, de pontatlanok voltak a befejezéseik, illetve egyszer Halasi is közbeavatkozott.

40. perc: egy lesgyanús helyzetet mi is kidolgoztunk, de most is lendült a zászló, majd egy kontra után megint kapu mellé rúgtak az újvárosiak.

35. perc: a leshatárról kiugró hazai játékos magát is kicselezte, majd csúnyán mellé rúgta. Ez veszélyes volt.

30. perc: mezőnyjáték folyik, kisebb helyzetek alakulnak ki. Rédei fejelt össze egy hazai játékossal, kicsit szédelegnek. Közben Forgács kapott egy sárgát, egy lendületesebb becsúszásért.

20. perc: gyönyörű támadást vezettünk végig, a végén Bartha lőhetett kapura 14 méterről, a kapufa külső élét találta el.

10. perc: már a negyedik helyzetünk volt Laurinyecz 18 méteres lövése, a kapus fölé imádkozta. Utána viszont komoly helyzetet hagytak ki a hazaiak. Most ők nyomnak, már harmadik szögletüket végzik el... Hárítjuk őket.

5. perc: két szép jobboldali támadást vezettünk, majd egy veszélyes szögletet végeztünk el. Egyelőre mi dominálunk.

Kezdőcsapatunk:

Cserék: Éles, Molnár, Simó, Czéh, Csoszánszki, Márkus.