• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Újra pattog a labda!

Elindult a 2020/2021-es NBIII-as szezon, 8 edzőmérkőzés

Két héttel ezelőtt, június 16-án megkezdte felnőtt labdarúgó csapatunk a felkészülést a soron következő, 2020/21-es szezonra, melyben csapatunk ismét az NBIII-ban szerepelhet.

Hogy pontosan milyen lebonyolításban, arról még csak találgatások vannak... A legvalószínűbb forgatókönyv szerint augusztus 4-én indul a három csoportos, csoportonként 20 csapatos NBIII. 

Ahogy szinte minden átigazolási szezonban, idén is lesznek változások mind a keretben, mind a szakmai stábban. Ahogy minden évben, ezúttal sem teszünk közzé pletykákat: nálunk szereplő próbajátékosok, illetve a keretünkből máshol próbajátékon szereplők nevét csak akkor tesszük közzé, amikor már megtörtént az "aláírás".

A szakvezetés élén továbbra is Simon Antal marad, azonban a stáb kialakítása még folyamatban van. 

A vezetőség folyamatosan tárgyal a jelenlegi keret tagjaival a folytatásról, illetve új játékosokkal is felvette a kapcsolatot. 

Sajnos az elmondható, hogy az elmúlt évek feleleőtlen gazdálkodása miatt, illetve az elmúlt hónapok eseményei, amelyek a gazdaságra is negatív hatással voltak, nem segítették klubunk anyagi helyzetét. Ezzel együtt azoban klubunk anyagi helyzete - az önkormányzat támogatásának köszönhetően - stabil. Az is kijelenthető, hogy a játékosok anyagi igényére nem volt hatással a gazdasági visszaesés.

Ami már biztos: Gergely Péter, aki éveken át szolgálta klubunkat, és a csapatkapitányi karszalagot is viselte, közvetlen riválisunkhoz, a Jászberényi FC-hez írt alá. Péter a 2018/19-es szezonban 2019 márciusában Szolnokon hagyta el a pályát sérülés miatt, azóta műtéten esett át, az elmúlt egy évet pedig lábadozással töltötte. A koronavírus okozta "leállás" előtti két mérkőzésen már be tudott szállni csereként, de az új szezont már kék-fehérben kezdi meg. Minden jót Petya!

A biztos távozók között említhetjük Laurinyecz Ákost is, aki az előző években hatékonyan segítette csapatunkat a jó szereplésekben, azonban tavaly szeptember végén ő is komoly sérülést szenvedett. A 2019/20-as évben mindössze 5 bajnoki mérkőzésen volt kezdő, egy gólt szerzett. Minden jót Lala!

Az alakuló csapatot 8 edzőmérkőzésen tekinthetjük meg, amelyből négyet hazai pályán vívunk meg.

A program:

2020. július 2. csütörtök, 18 óra - GYAK-Eger SE (Gyöngyös)
2020. július 8. szerda, 17:30 - GYAK-Vác FC (Gyöngyös)
2020. július 11. szombat, 11 óra - FK LAFC Lucenec-GYAK (Losonc)
2020. július 15. szerda, 18 óra - FTC II.-GYAK (Bp., Népliget)
2020. július 18. szombat, 10:30 - Gödöllői SK-GYAK (Gödöllő)
2020. július 22. szerda, 18 óra - GYAK-Tiszafüredi VSE (Gyöngyös)
2020. július 25. szombat, 11 óra - GYAK-Gödöllői SK (Gyöngyös)
2020. július 29. szerda, 17:30 - Nagykáta SE-GYAK (Nagykáta)

Tisztelettel várjuk szurkolóinkat!

Hajrá GYAK!