• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Egy villanáson múlt...

5 meccs után kaptunk ki

A mérkőzés teljes egészében visszanézhető itt.

Az elmúlt öt mérkőzésünkön 11 pontot szereztünk, de most megszakadt a jó szériánk...

A hatodik helyezett Balassagyarmat érkezett hozzánk, akik szerették volna elhalasztani a mérkőzést, mert 2-3 emberük kiesett a sorból. Ehhez mi nem járultunk hozzá, mivel egy szerdán bepótolt mérkőzés túl sok galibát okozna...

Pedig akár mi is kérhettünk volna halasztást: Gaal és Csillik nem 100%-os, bár a padra le tudtak ülni, Gohér és Molnár még oda sem, ráadásul a bemelegítésnél Rédeinek is kiújult egy sérülése. Így a meglehetősen fontos posztokon - két belső védő - két alapemberünk helyett, egy védekező középpályás Csillik kezdett, mellette pedig az a Pölöskei, aki lassan már csak kapus nem volt...

Folyamatos játék nem alakult ki az időjárásnak megfelelő - de a focinak nem... - talajon. Az első félidőben több helyzetünk is akadt, - Borbély és Földi szabadrúgása, Tajti lövése, illetve Bartha cselsorozat utáni lövése - a vendégek támadtak ugyan, de helyzetig nem igazán jutottak. 

Aztán a második félidőben a kékek nagyon ránk jöttek, és ugyan Szalaynak még ekkor sem igazán akadt dolga, de a játék képe mégiscsak azt mutatta, hogy inkább nekik áll a zászló.

Aztán jött egy villanás, egy középre tett labdát a szlovén másodosztályból hazatért, és komoly NBII-es és NBI-es rutinnal rendelkező, de még mindig csak 22 éves Kamarás György lőtt látványos mozdulattal a kapunkba. 0-1.

Ezután is próbálkoztunk még, és Borbély ért oda is ért egy szögletre, de pont a kapus kezébe belsőzta a labdát, nem sikerült egyenlíteni.

A vereség mindig fájó, de ha így tudunk játszani egy (tartalékos) hatodik helyezett ellen (tartalékosan), akkor az némi reményre ad okot.

Jövő héten Tiszafüredre látogatunk, akikkel szemben van mit törlesztenünk, hiszen ősszel hektikus mérkőzésen kaptunk ki tőlük.

Hajrá GYAK!

Nyilatkozatok:

Nagy Tibor

Labancz Róbert