• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Döntetlen az első edzőmérkőzésen

Az Eger SE volt a vendégünk

Amikor március közepén lejátszottuk az ESMTK elleni meccsünket, úgy készültünk, hogy legközelebb az Eger ellen fogunk pályára lépni. Így is lett... Azonban három és fél hónap késéssel, és tét nélkül, edzőmérkőzésen...

Azóta új szezon indult, legalábbis új szezonra való felkészülés.

A megyeszékhelyiek szinte teljes csapattal, és gyakorlatilag végleges kerettel érkeztek a felkészülési mérkőzésre. A mi csapatunk még igen csak formálódóban van, több játékos is próbajátékosként lépett a pályára.

Összességében az Eger mezőnyfölényben játszott, ami azért nem meglepő, mert ők egy héttel előrébb járnak, ráadásul a játékoskeretüket úgy alakították ki a 2020/21-es szezonra, hogy versenyben legyenek a bajnoki címért.

Ennek megfelelően "bekezdtek", Gresó Mátyás már az 5. percben megszerezte a vezetést, amit nem sokkal a félidő vége előtt a télen éppen Egerből igazolt Bartusz Dániel egyenlített ki.

A második félidőben is hasonló forgatókönyv szerint zajlottak az események: Pál Szabolcs szerezte a vendégek újbóli vezető gólját, amit néhány perc múlva a próbajátékra érkezett Szilágyi Bálint egalizált.

Ezzel ki is alakult a végeredmény 2-2

Következő felkészülési mérkőzésünket szintén itthon játsszuk, méghozzá az NBII-ből kiesett Vác FC ellen jövő hét szerdán 17:30-tól.

Hajrá GYAK!