• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Bemutatkozás (3)

Új igazolásaink bemutatkozása (3) Daróczi Dávid és Horváth Marcell

A harmadik - egyben utolsó - menetben Daróczi Dávid és Horváth Marcell mutatkozik be. 

Dávid kevésbé szorul bemutatásra, hiszen gyerekkorától a GYAK-hoz kötődik ezer szállal. Nyáron Németországból tért haza, és nem volt számára kérdés, hogy nem csak haza jön, hanem HAZA, a GYAK-hoz. Plusz motivációt jelentett neki Éles Viktor kapusedző személye is. Rövidtávon a kisebb sérüléséből szeretne felépülni, hosszabb távon pedig bízik benne, hogy játéklehetőséghez jut a kapuban, és minél jobb teljesítménnyel tudja segíteni a csapatot.

Marci is rendelkezik nemzetközi tapasztalattal, hiszen az U15-U16-U18-as válogatottban szerepelhetett már többek között Törökország, Szlovákia, vagy éppen Norvégia legjobbjai ellen is. Zalaegerszegről került hozzánk, ahol Csank János figyelt fel rá. Érdekesség, hogy leginkább belső védőként szokott játszani, de a Mester épp egy olyan meccsen figyelt fel rá, ahol védekező középpályást játszott. A 19 éves labdarúgó először is szeretné magát beverekedni a kezdőcsapatba, ahol stabil, megbízható játékot szeretne mutatni. Önmagával és a csapattal szemben is az az elvárása, hogy a végsőkig küzdjenek, és minél jobban szerepeljenek.

A hat új igazolással ki is alakult keretünk, (Balogh Artúr leigazolására mégsem került sor) az ifjúsági korú Papp Máté és Botos Szabolcs segítheti még a felnőtt csapat szereplését.

 

Első rész itt.

Második rész itt.