• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Bajnokok bajnoka: GYAK!

Négyes tornát nyertek Hölgyeink

Női labdarúgóink a Pest Megyei 3/4 pályás bajnokság Északi csoportjának bajnokai lettek, így jogot szereztek arra, hogy a másik három csoport bajnokával együtt részt vegyenek a Bajnokok Tornáján.

Az eseményt a tegnapi napon Tárnokon rendezték, ahol rajtunk és a házigazdánkon kívül a Tóalmás és az RKSK csapata vett részt. Az elődöntőben a vendéglátókat, a döntőben pedig a tóalmásiakat győztük le, így a négy bajnok közül a Gyöngyösi AK csapata lett idén a Bajnokok Bajnoka!

Ecsegi Zoltán vezetőedző így értékelte mérkőzéseket:

"Az elődöntőben a házigazda Tárnok csapatával játszottunk. Kiélezett mérkőzés volt, próbáltuk végig irányítani a játékot. A mérkőzés előtt megbeszélteket végig betartva, okos, taktikus játékot játszottunk. A gólunkat is egy olyan helyzetből szereztük, amit az öltözőben beszéltünk meg. Hazai részről csak a szögletek jelentettek veszélyt, nagyobb helyzetek előttünk adódtak. Győzelmünkkel bejutottunk a döntőbe, ahol a Tóalmás együttese várt ránk.

Őket már jobban ismertük, az elmúlt években többször is játszottunk ellenük. Nehéz mérkőzésre számítottunk, az ellenfélnél több, magasabb szintet is megjárt labdarúgó játszott. Gyorsan megszereztük a vezetést, aminek köszönhetően nyugodtan játszhattunk. Stabil védekezésből gyors ellentámadásokra építettünk, amiben sok veszély volt, könnyen lezárhattuk volna a mérkőzést. Sajnos ez nem jött össze, így végig izgalmas döntőt láthattak a nézők. Az utolsó 10 percben mindkét együttesen láthatóak voltak a fáradtság jelei, de hatalmas szívvel, akarattal megnyertük a mérkőzést. 

Büszke vagyok a lányokra, csodálatos eredményt értünk el! A 2016/17es szezonban elért Női Pest Megyei kupa megnyerése után ebben az évben a Bajnokok Tornáját is sikerült megnyernünk, így elmondható, hogy együttesünk a Pest Megyei ¾ pályás kiírásban minden területen szerzett első helyezést! Ehhez gratulálok az akkori kupagyőztes csapat tagjainak és vezetőinek, mostani sikerünk pedig megkoronázása az eddigi működésünknek!"

Belkovics Béla, a nemrégiben leköszönő szakosztályvezető is a helyszínen szurkolt a lányoknak:
"Gratulálok ehhez a nagy sikerhez!!! Nagyon örültem, hogy személyesen tekinthettem meg a BAJNOKOK TORNÁJÁT. A Hölgyek nagyon jól játszottak, szívüket is kivitték a pályára, és ennek eredménye lett az, hogy a házigazdákat, és az NBII. felé kacsingató SK Tóalmás csapatát is sikerült legyőzni 1-0 arányban, így kettős győzelemmel megnyerni a BAJNOKOK TORNÁJÁT! Nagyon büszke vagyok! Amit ebben a Pest Megyei bajnokságban meg lehetett nyerni trófeákat, azt a Hölgyeink már bezsebeltétek!!! Kétszeres BAJNOK CSAPAT, KUPA GYŐZTES CSAPAT, BAJNOKOK TORNÁJA GYŐZTES CSAPAT!!! Még egyszer szívből GRATULÁLOK és további sikereket kívánok, hozzá jó egészséget a CSAPATNAK!!!"

Hajrá GYAK!