• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Bajnokcsapat!

Női csapatunk aranyérmes

Női felnőtt csapatunk a Pest megyei 3/4 pályás bajnoksá Északi csoportjának bajnoka!

Ugyan egy forduló még hátra van, de vasárnap délelőtt, a bajnoki döntőnek is beillő mérkőzésen fő ellenlábasát, a Gödöllő csapatát 3-1-re legyőzte, így az előny 5 pontra nőtt.

A mérkőzésen 3 büntetőt értékesítettek a csapatok, ezt a különmeccset 2-1-re nyertük. Már a 4. percben vezettünk, amikoris Tóbik Melánia értékesítette az elsőt, majd 8 perccel később már kettővel mentünk, mivel Melánia értékesítette a második megítélt büntetőt is. Az utolsó percben a vendégek ugyanilyen módon szépítettek Nándori Emma révén.

Ez azonban tényleg csak a szépségtapasz lehetett, hiszen a 67. percben Nagy-György Hanna fejezett be egy mintaszerű támadást, méghozzá góllal.

A bajnoki öröm:

Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül csapatunk megszerezte a 2020/21 évi bajnoki címet! A bajnokcsapat tagjai: BUDA DIÁNA ANGELIKA, HALLER KRISZTINA, FEHÉR FANNI,HORNYÁK ANNA, SERES PETRA, CZVETKÓ RENÁTA, FÜLÖP RITA, PÜSPÖKI-BÁTHY IZABELLA VIVIEN, PÓTI HENRIETTA (c), ERDŐS KRISZTINA, SZEGŐ SZANDRA, BŐR MÁRIA, LAKATOS NIKOLETTA, SZABÓ REGINA, NAGY-GYÖRGY HANNA, LIZÁK KITTI, BÁTORI FANNI, TÓBIK MELÁNIA, PATKÓ TÍMEA VIRÁG.

A csapat kapitánya, Póti Henrietta, és a vezetőedző, Ecsegi Zoltán nyilatkozott: