• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Az érkezők!

Interjú az újjonan igazolt játékosainkkal

Egy új, és négy régi-új igazolásunk válaszolt az alábbi kérdésekre:

Hogyan kerültél kapcsolatba a GYAK-kal, ill. milyen érzés volt visszatérni ide?

Tóth Olivér: A menedzserem, és egy-két volt edzőm által került szóba a GYAK. Eljöttem az első edzésre, és már akkor szimpatikus volt a csapat, és jól éreztem magam.

Czéh Márton: Már a harmadik alkalommal fordul elő, hogy az átigazolólapon a GYAK neve van feltüntetve. Sok nehézség történt velem, amióta elhagytam a klubot mind a futballpályán, és azon kívül is. Nyugodtan mondhatom, hogy mostanra érzem úgy, hogy "benőtt a fejem lágya..." Rögös út vezetett hazáig. Jó újra itthon, és becsülöm minden egyes percét amit a futballpályán tölthetek.

Petrezselyem Tamás: Először is mindenkit üdvözlök újra! A visszatérés abszolút pozitív volt, ez a döntésemet is eléggé megkönnyítette. Az előző félszezonban is követtem az eredményeit a csapatnak, és örömmel láttam, hogy a vége fele kezdett kiegyenesedni a csapat. 

Rédei Milán: Volt egy nehéz döntés a magánéletemben. Miután úgy alakult, hogy Gyöngyösön maradok, eldöntöttem, hogy még nem adom fel a focit. Vannak félelmeim a térdsérülésem miatt, emiatt is kétségeim voltak, hogy érdemes-e folytatnom. Több mint egy évet hagytam ki, így természetes, hogy újra kell epitenem magam leginkabb fizikailag! Ezt tudja a Mester is,nem várja el, hogy már most topformában legyek! Remelem, minél előbb a csapat segitségére tudok majd lenni, azt hiszem, már most jobb állapotban vagyok, mint ahogy azt vartam egy hónap edzés után!

Tatár Roland: Nagyon jó érzéssel tölt el újra a GYAK öltözőjében ülni! Rengeteg régi/új ismerőssel talàlkozhatok ismét, akikhez talán több kapcsolat is köt, mint szimpla sportbarátság.

 

Milyen posztokon játszol, ill. hogyan fogadtak az ismerős arcok?

Tóth Olivér: Jobb-, és balhátvédet tudok játszani. A Mester jobbhátvédként számít rám.

Czéh Márton: Amikor kiderült, hogy Egerből mindenképpen távoznom kell, gyakorlatilag azonnal telefonáltak a csapatból többen, és jelezték: szeretnék ha hazatérnék. Mondanom sem kell, borzasztóan jól esett. Nyugodtan mondhatom, hogy nem csupán társaim vannak az öltözőben, hanem igaz Barátaim akikre bármikor számíthatok.

Petrezselyem Tamás: Pár hete jöttem le először a Hatvan elleni edzőmérkőzésre. A srácok - mikor megláttak - egyből behívtak az öltözőbe mint akit szívesen látnak odabent. Mindenkinek volt pár kedves szava, és persze a kérdés, hogy visszatérek e? Természetesen igennel feleltem. :-)

Rédei Milán: Remélem, mindenki örült a visszatérésemnek, de lehet, hogy senki... :-)

Tatár Roland: A számomra eddig ismeretlen csapattársak IS rendben vannak emberileg és játéktudásban egyaránt!

 

Mit vársz a csapattól játékban és helyezésben?

Tóth Olivér: Remélem, hogy sokat tudok hozzátenni, hogy feljebb kerüljünk a tabellán! Szeretnék ehhez gólokkal és gólpasszokkal hozzájárulni!

Czéh Márton: A cél egyértelmű: a harmadik vonalban kell maradni! Nagy újdonságot nem árulok el azzal, hogy ebben az osztályban ki-ki meccsek vannak minden hétvégén helyezéstől és formától függetlenül. Pillanatnyi koncentráción fog múlni minden mérkőzés, ezàltal a bajnokság alakulása is. Remek képességű játékosok vannak a keretben, megfelelő mentalitással. Ha jó döntéseket fogunk hozni akkor, amikor kell egy-egy kiélezett helyzetben, akkor nem kell izgulnunk a hajrában.

Petrezselyem Tamás: Ebben a csapatban több van, mint amit a helyezés és az elért pontszám mutat. A csapattól stílusos, lendületes és harcos játékot várok. Reméljük, hazai pályán sokan lesznek ránk kíváncsiak, amit győzelmekkel meg is tudunk hálálni. Helyezést illetően mindenképp a tavalyit megismételvén az első tíz pozíción belül végezni.

Rédei Milán: Helyezést nem mondanék. Minden meccsre úgy kell kimenni,hogy abban az adott fordulóban dől el, hogy bentmaradunk vagy kiesünk! Ha elkerülnek minket a sérülések, és nem követünk el meccsenként olyan buta hibákat, amikből folyton gólt kapunk, akkor nem lesz gondunk a bentmaradással!

Tatár Roland: A csapat játékát illetően nem tudok még nyilatkozni, mivel pont most vagyunk a finomhangolás stádiumában, de abban biztos vagyok, hogy lesznek sikerek tavasszal is. Helyezésbe nem mennék bele, annyit viszont elárulhatok, a bentmaradás nem lehet kérdéses! Hajrá GYAK!

 

Mit lehet ehhez hozzátenni? Hajrá GYAK!