• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

Aki soha nem áll le...

Csiszár Vivien, hegyifutó

Még a klub berkein belül is túl kevesen hallottak róla ahhoz képest, hogy mennyi nagyszerű eredménye van ennek a 18 éves atlétának.

Talán pont azért nem ismerős annyira, mert túl keveset látjuk: csak a tavalyi évben 44(!) különböző versenyen vett részt! Ha hozzá tesszük, hogy az év jelentős részében sérüléssel is bajlódott, akkor ez a versenymennyiség még inkább elismerésre méltó.

Ráadásul a legtöbbször nem épp a szomszédban gyűjti a kilómétereket és az érmeket...

Szép gyűjtemény...

2019 két legjelentősebb megmérettetése közül az egyik Olaszországban zajlott nyáron. A Skyrunning Ifjúsági Világbajnokság két számában indult: egy 6. és egy 4. hely jött össze a sérült lábával.

Az 'év versenye' előtt még egy "laza" szlovéniai korosztályos világkupán indult, ahol szintén éppen csak lemaradt a dobogóról, negyedikként ért célba.

Aztán végre eljött a november, és vele együtt az Argentínában megrendezésre kerülő Hegyifutó VB! Vivien gyakorlatilag egész évben erre a versenyre készült, és nem csak sporttal... Bizony nem volt egyszerű megteremteni a lehetőségét, hogy eljusson a világ másik végére, de - hála a sok segítőnek - november 15-én rajthoz állhatott, és - immár a felnőttek között - az előkelő 25. helyet szerezte meg!

Persze azóta is folyamatosan édzés-verseny ritmusban telnek a napjai, ahol állandó társa edzője, Tari Tibor.

Legközelebb április 26-án lesz egy jelentős országos versenye Győrben, ami egyben Hegyifutó EB-válogató verseny is, így igen komoly a tét!

Hajrá Vivien!

Hajrá GYAK!