• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

A lányoknak nem sikerült...

Ecsegi Zoltán értékelése

Míg labdarúgó fiaink vasárnap az első győzelmükért küzdöttek, addik a gyakos lányok Tóalmáson elvesztették veretlenségüket.

Ecsegi Zoltán, vezetőedző így értékelt a meccs után:

"Sajnos ez a nap nem úgy alakult, ahogy elterveztük, kiegyenlített küzdelemben maradtunk alul.

Ennek ellenére, szeretnék gratulálni a lányoknak az akarathoz, koncentráltak voltunk. Ki kell emelnem Nagy-György Hanna motivációját, ez példa kell, hogy legyen mások számára is! Sajnos 'Hangya' most tudta megmászni a hegyet… 

Báthy Izabella Vivien tanárian irányította a védelmet, sajnos egy lecsorgó labdát nem sikerült tisztáznunk a kapu elől. Ellenfelünk kidolgozott helyzet nélkül ért el találatot, mi pedig nem tudtuk kihasználni az egyetlen 100%os helyzetünket.

A pálya talajára nem lehet fogni, azt viszont el kell ismernünk, hogy nagyon kis területen lehetett játszani, szélességi játékra nehezen volt lehetőség. Nem volt egy szép mérkőzés, inkább a küzdelem dominált, nem érdemeltünk vereséget. Abban biztos vagyok, hogy ezt a csapatot jövő héten meg fogjuk verni hazai pályán. Akkor már mi örülhetünk annak, hogy elsők vagyunk! 

Most vasárnap Jászberény ellen 10 órától, valamint jövő hét vasárnap 14-kor Tóalmás ellen dől el a sorsunk! Képesek vagyunk rá, de nem lesz egyszerű!"

Tehát két egymást követő vasárnap itthon játszanak a lányok: 21-én szomszédvári rangadó, 28-án 14 órától pedig vissza lehet vágni a most vasárnap győztes Tóalmás ellen!

Hajrá GYAK!