• Gyöngyösi Atlétikai Klub - 3200 Gyöngyös, Egri út 23.

Hírek

A kézilabda szövetség lezárta a bajnokságot

A GYAK kiáll a HE-DO - B.Braun Gyöngyös mellett

Tisztelt Gyöngyösi Kézilabda Klub! 
Tisztelt Nagy Attila Elnök Úr! 


A Gyöngyösi Atlétikai Klub sajnálattal értesült a Magyar Kézilabda Szövetség döntéséről, amely szerint a K&H Férfi Kézilabda Liga 2019/20-as versenysorozatát lezártnak tekinti, az eddig elért eredmények alapján városunkat sportszakmailag a legmagasabb szinten képviselő és méltán legnépszerűbb, első osztályú HE-DO – B.Braun Gyöngyös férfi kézilabda csapatának – klub történelmének legsikeresebb – bajnoki helyezését nem részesíti díjazásban. 

Tisztában vagyunk a koronavírus járvány okán kialakult helyzettel, és hogy igazán jó, mindenki számára elfogadható döntést ebben a kérdésben valószínűleg egyetlen egy sportág szövetsége sem hozhat, de véleményünk szerint az évad nagy részében lejátszott bajnoki küzdelmei során kialakult részeredményt nem lehet ilyen sportszerűtlenül semmibe venni. 
A Gyöngyösi Atlétikai Klub szolidaritását kifejezve, és elismerve a HEDO – B.Braun Gyöngyös férfi kézilabda csapat játékosait és szakmai stábját – az általuk által nap mint nap elvégzet kemény és céltudatos munka eredményeként – jelképesen BRONZÉREM díjazásban részesíti.   

Gratulálunk a kézilabda klub vezetőségének, a szakmai stábnak és a játékosoknak a kimagasló, történelmi eredményhez, amely városunk minden sportolóját, sportot kedvelő szimpatizánsát és szurkolóját büszkeséggel tölt el. 

Végezetül a klub minden tagjának, sportolójának és segítőjének e vészjósló időkben jó egészséget, erőt és kitartást kívánunk! 

Szép volt Fiúk, ez férfimunka volt! 

Hajrá GYKK! 
Hajrá GYAK! 
Hajrá GYÖNGYÖS! 
#sportamiosszekot#

 

Kozma Zsolt 
Gyöngyösi Atlétikai Klub
elnök